Χαμηλώνει τον μ.ο ηλικίας
Είτε εκδηλωθεί είτε όχι μέχρι το τέλος του μήνα ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του τόπου, να συνδράμουν με την παρουσία τους στη νέα προσπάθεια της Ρόδου, ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει άμεσα.
Συγκεκριμένα, το ραντεβού μεταξύ του Γιώργου Στράντζαλη και μελών της υπάρχουσας διοίκησης στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή, προκειμένου οι «πράσινοι» να δρομολογήσουν εξελίξεις σε θέματα προγραμματισμού. Ο κόουτς της Ρόδου, έχει ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει και περιμένει το πλάνο της διοίκησης, προκειμένου να προχωρήσουν από κοινού τις διαπραγματεύσεις.
Τόσο τα δικά του σχέδια πάντως, όσο και εκείνα της διοίκησης, προβλέπουν ριζική ανανέωση στο προφίλ του ρόστερ, με τον μέσο όρο ηλικίας να πέφτει στα 24, μάξιμουμ 25 χρόνια.
Τα «ελάφια», θέλουν να παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό, γεμάτο παίκτες με όνειρα, φιλοδοξίες και «δίψα» για διάκριση, που θα κάνει καλό τόσο στους ίδιους, όσο και στην ομάδα.
































