Στο Φοίβο ο Αργέντης!
Τον έμπειρο Κώστα Αργέντη, που παλαιότερα έπαιξε στη Ρόδο απέκτησε ο Φοίβος Κρεμαστής… Πρόκειται για 35χρονο επιθετικό με τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία. Ο Αργέντης έπαιξε τη σεζόν 2008-09 στη Ρόδο και φέτος ήρθε στο νησί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Κρεμαστής και θα παίξει στην ομάδα τη νέα χρονιά. Ο Αργέντης έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Κώστα Πάττα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η ανανέωση είναι ριζική στις τάξεις του Φοίβου, ο οποίος θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα χρονιά.
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Αργέντη, μεσοεπιθετικού, 35 ετών, που ασχολείται με τον αθλητισμό από τα 15 του έτη ερασιτεχνικά και επαγγελματικά. Ο Κώστας Αργέντης, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στα 21 του έτη, ενώ έπαιξε κυρίως σε ομάδες της Κρήτης, αλλά και στη Ρόδο.
«Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο με προσεγγίσανε. Γνώριζα και τον προπονητή από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν για την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Κώστας Αργέντης, αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας. Η οικογένεια του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, τον καλωσορίζει και του εύχεται μία εποικοδομητική νέα αθλητική χρονιά, πάνω απ’ όλα με υγεία.
































