Σε ρυθμούς προπόνησης η Α.Ε. Λέρου κέρδισε με 5-0 τον Ευαγόρα, ο οποίος ταξίδεψε στο νησί της Αρτέμιδος με 10 ποδοσφαιριστές και μοιραία γνώρισε εύκολα την ήττα. Η ροδίτικη ομάδα πήγε στη Λέρο μόνο και μόνο για να μην μηδενιστεί και οι Λεριοί δεν συνάντησαν δυσκολίες μέχρι να φτάσουν στη νίκη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία (α’ όμιλος).
Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού στο 2’ ο Καμπόσος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 20’ ο Πλόχωρος με πλασέ έκανε το 2-0. Τρία λεπρά αργότερα ο Τσιόφυλλας έκανε το 3-0, ενώ στο 68’ ο Καμπόσος έκανε το 4-0 και στο 65’ ο Πλόχωρος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Α.Ε. ΛΕΡΟΥ (Μιχάλης Τσάτσος): Ντασκογιάννης, Καρνέζης, Μπάκας, Καρπάθιος, Τσιοφύλας (72’ Δεληγιώργης), Ηλίας, Καμπόσος (55’ Καστής), Μπιτσικώλης, Πλόχωρος, Γιαννουκάς, Καράγκιολης (46’ Βλάχος)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ (Γρηγόρης Σαρρής): Νικολέττος, Σίμας, Αλαφάκης, Βασιλόπουλος, Χατζηνικόλας, Κακολύρης, Πλασάτης, Λυκουρόπουλος, Καμπουράκης, Χατζηδημήτρης.




































