Ο Φιλίνος Κω κέρδισε με 1-0 τον Σταυρό στις Καλυθιές, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για τη Γ’ Εθνική στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Νικολοπούλου στο 22ο λεπτό. Η νίκη αυτή όμως δεν είναι αρκετή για το Φιλίνο Κω να κόψει πρώτος το νήμα, κάτι που θα κάνει ο Σταυρός εφόσον κερδίσει στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τις Κώες να παίρνουν το «τρίποντο» στις Καλυθιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, θα γίνουν πλέι-οφ (1-4 και 2-3) και οι νικητές θα παίξουν σε «τελικό» (στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα) για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι οι σημερινοί αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους για την άνοδο… Στο άλλο ματς της 5ης αγωνιστικής οι Αργοναύτες Καλύμνου κέρδισαν με 2-1 τις Αθλοπαιδιές Κω.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Νίκος Ταχραμάνης): Νικολαΐδη, Τερζοπούλου, Βαγιανού, Καντιδενού, Κοτσάνη, Ντελλάκη, Λάμπρου, Ταχραμάνη, Τσικούρη, Φιλιππίδου, Πετρά (60’ Βολονάκη).
ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ (Γιώργος Φυτάς): Σταμόγλου, Νικολοπούλου, Κιάρη, Ντέλιου, Ασημάκη, Λαμπάκη, Λάλλα, Χοχλαστού, Κοσμίδου (42’ Σαρρή), Κορκή, Τριμμάτη (42’ Γιαρίμαγα)





































