Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Άρης Αρχαγγέλου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, τελικά κατάφερε να φύγει νικήτρια από τη Λέρο, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 69ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Φράγκος. Οι Αρχαγγελίτες πέρασαν από μία δύσκολη και κέρδισαν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, που αναμένεται να κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων της μέσα στη Λέρο.
H ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΑΠΟ ΤΟ GIAFKASPORTS.GR)
Tο ματς ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο στο πρώτο μέρος αφού μετά το πρώτο αναγνωριστικό τέταρτο ο Άρης προσπάθησε να πατήσει την περιοχή του Διαμαντάρα κυρίως απ’ την δεξιά πλευρά με τις πλαγιοκοπήσεις του Μπαϊρακτάρη με την ΑΕΛ να καταφέρνει να τον περιορίσει και να προσπαθεί στην κόντρα με την ταχύτητα του Πλόχωρου να φανεί απειλητική. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμενε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 69ο λεπτό όταν ο Χρήστος Φράγκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαμαντάρα γράφοντας το 0-1 για την Άρη Αρχαγγέλου.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Αλεξανδρή πήγαν σε ποδόσφαιρο αναμονής με την ΑΕΛ να παίρνει τα μέτρα της στον αγωνιστικό χώρο να φτάνει αρκετές φορές κοντά στο γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Καραγιάννη που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Στις αντεπιθέσεις μάλιστα ο Άρης προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως επιτυχία και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης απ’ τον κ. Τσοπανάκη.
Α.Ε ΛΕΡΟΥ (Μιχάλης Τσάτσος): Διαμαντάρας, Καρνάς, Μπάκας (59’ Φουντουκάκης Ν.), Καρπάθιος, Παπαχρήστου, Τσάτσος, Ηλίας, Κουρεβέλης, Πλόχωρος, Μεραμπελιώτης (75’ Φουντής), Καράγκιολης (70’ Φουντουκάκης Α.).
ΆΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ (Αλέξης Αλεξανδρής): Καραγιάννης, Ντελής, Κωστάκης, Γιάννου, Ζαρκαδούλας, Γκίκας (60’ Κοντόγιαννος), Κρομύδας, Φράγκος, Μπαϊρακτάρης (90’ Χατζησάββας), Κολιοκώστας (74’ Λαμπριανός), Μάλλιος




































