Πρωταθλητής παίδων (U14) ο Α.Σ. Χάλκης!
Ο Α.Σ. Χάλκης στέφθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου στους παίδες, κερδίζοντας με 4-0(!) στο δεύτερο τελικό τον Αντίμαχο Κω. Μετά το ισόπαλο 1-1 στην Αντιμάχεια, η ομάδα της Χάλκης ήταν ανώτερη στο «Δ. Κρεμαστινός» και πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Θεοδοσίου και από ένα των Χρυσάκη και Τσάππη. Και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, με τον Αντίμαχο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, αλλά το σουτ του Τσιρίλο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Χάλκη αφού με το «καλημέρα» πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Χρυσάκη να βλέπει εκτός εστίας τον Συνεσίου και με μια εξαιρετική έμπνευση από απόσταση έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα. Στο 56′ μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη η μπάλα έφτασα στον Θεοδοσίου και ο τελευταίος με όμορφο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα Στο 66’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Τσάππης ανέβασε ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ. Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε φινάλε με τον Θεοδοσίου να σκοράρει για δεύτερη φορά μέσα από την περιοχή και να γράφει το τελικό 4-0.
Α.Σ. ΧΑΛΚΗΣ (Λάζαρος Θρουμουλόπουλος): Βλαχούδης (41′ Βαρβαρήγος), Γουλόπουλος (21′ Τσάππης), Δημητράκης (21′ Ζανέττος), Θεοδωρίδης, Λούππος, Μπονιάτης, Πάττας (21′ Θεοδοσίου), Πιστόλας (41′ Κάσδαγλης), Σαντζαρίδης (21′ Χρυσάκης), Τσέλα (21′ Βελής), Χριστοδούλου
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ (Δαυίδ Κατσαρός): Συνεσίου (61′ Διακοβασίλης), Κλιάσσιος, Χατζηαργυρίου (61′ Παππούλης), Χαντακάρος, Στρατίκης, Στάκκος, Γιαννιός, Καρατσιώλης (24′ Μποϊλής, 44′ Κορόνι), Ροέλ (24′ Πυθακάκης, 44′ Πορίτι, 61′ Πίκουλας), Τσιρίλο (61′ Κακίβελης), Μάντρι





































