Με αισιοδοξία, Σάλιβαν και ''Scorpions''
Σήμερα στις 6:00μ.μ. στο Οικονομίδειο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΓΑΣ Αναγέννηση- Ιάλυσος για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
Η νέα σεζόν ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για το σύλλογο, που επιθυμεί να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού.
Πάντως στην επίσημη «πρώτη», τα βλέμματα συγκέντρωσε πάνω του ο Κρίς Σάλιβαν, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τοξοβόλου».
Ο 21χρονός κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Χατζηνικήτα και θα είναι ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ στην επόμενη χρονιά.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής δοκιμάστηκε από τις δύο ΠΑΕ του νησιού μας που ωστόσο δεν προχώρησαν παραπέρα το θέμα της απόκτηση του.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε, ότι βροντερό παρών στην «πρώτη» έδωσε και ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Ιάλυσου, «scorpions», δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα με βεγγαλικά και συνθήματα, υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας































