''Πρώτη'' και νέα αρχή
«Ζεστή» ατμόσφαιρα, πολλά νέα πρόσωπα, μεταγραφή Μασάρα και πάνω από 100 φίλοι της ομάδας, συνέθεσαν την εικόνα της πρώτης προπόνησης του γηραιού, ενόψει του νέου πρωταθλήματος
Συνολικά πάντως, εννέα ποδοσφαιριστές βρέθηκαν πριν την επίσημη πρώτη στα γραφεία της ΠΑΕ Διαγόρας με τους μεγαλομετόχους Κώστα Χρυσοχοϊδη, Γιάννη Καμπούρη και τον πρόεδρο Μιχάλη Βεργωτή, υπογράφοντας τα συμβόλαια συνεργασίας τους.
Αυτοί ήταν οι:
-Χοσέ Λουίς Ρέγιες
-Ντιέγκο Ερνάν Μαρτίνεζ
-Πέτρος Καμινιώτης
- Χαράλαμπος Ταμπάσης
-Νίκος Χατζόπουλος
-Αναστάσιος Χριστοφιλέας
-Φώτης Γεωργίου
-Μαρσέλο Γκούτμαν
- Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα
Παράλληλα έγινε γνωστό πως αναμένεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του ο Μπαρτος Ταραχούλσκι για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Διαγόρα και να ενισχύσει την ομάδα στο καινούργιο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.
Η «πρώτη»
Οι «κυανέρυθροι» συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια στις 6.30μ.μ και στην συνέχεια προπονήθηκαν για πρώτη φορά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου, του βοηθού του Πέτρου Ρουτζιέρη , του γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Κωσταντόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Παπαμιχαήλ.
Αξίζει να σημειωθεί πώς στην πρώτη προπόνηση του Διαγόρα βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι του Διαγόρα που με βεγγαλικά αλλά και με επευφημίες υποδέχθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες της ομάδας, αποδεικνύοντας πως θα είναι πάντα στο πλευρό τους.































