Ανακοινώθηκε ο Ταμπάσης
Μια μέρα μετά το ρεπορτάζ του 12soccer.gr, ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Χάρη Ταμπάση ο οποίος αγωνιζόταν στο Αιγάλεω και είναι 24 χρόνων . Ο Ταμπάσης θα είναι την Δευτέρα στην Ρόδο μαζί με τον Πέτρο Καμινιώτη το άλλο νέο απόκτημα προκειμένου να βάλουν τις υπογραφές τους στα συμβόλαια να είναι στην ¨πρώτη¨ της ομάδας που θα γίνει στις 6 το απόγευμα και να ξεκινήσουν προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.
Πρέπει εξάλλου να σημειωθεί πώς έχει λήξει και το συμβόλαιο του Χρήστου Μιχαλάκη . Με τον νεαρό γκολκίπερ έχει ήδη γίνει μια επαφή και θα υπάρξει ακόμα μια και μάλιστα με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Χρυσοχοϊδη προκειμένου να υπάρξει εκ νέου συμφωνία και να συμπληρωθεί μαζί με τους Ταμπάση και Χειμωνεττο η τριάδα των γκολκίπερ στον Διαγόρα
Από πλευράς φιλικών τώρα ο τεχνικός της ομάδας Σουλης Παπαδόπουλος θέλει τα φιλικά του Διαγόρα να δοθούν με ομάδες της ίδιας Κατηγορίας και στην εσχάτη περίπτωση αν τελικά απαντήσουν αρνητικά οι δυο ΠΑΕ με τις οποίες συζητάει ο Διαγόρας τότε θα αναζητηθούν ομάδες Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.
Σε ότι αφορά δηλαδή το Ελατοχωρι δεν έχει βρεθεί ακόμα η δεύτερη ομάδα με την οποία θα δοθεί το φιλικό το δεύτερο (το πρώτο είναι με τους Πόντιους Κατερίνης) ενώ οι ομάδες από τις οποίες περιμένει απάντηση ο Διαγόρας για φιλικό στην Αθήνα είναι η Καλλιθέα και ο Ιωνικός.
































