''Κυανέρυθρος δυναμίτης''
"Ζεσταίνει" τον κόσμο του ο Διαγόρας μετά τις τελευταίες "σφαλιάρες" , με προσφυγές, εξώδικα και το θέμα Φοιρού, χαρίζοντας ελπίδες και αισιοδοξία για κάτι καλό, στη σεζόν που έρχεται. Ο Πέτρος Ζουρούδης έβαλε την υπογραφή του σήμερα το μεσημέρι, όπως είχαμε προαναγγείλει άλλωστε παρακολουθώντας εδώ και μία εβδομάδα τις εξελίξεις στο θέμα του και επικύρωσε τη συνεργασία του με τον γηραιό για ένα χρόνο.
Ο Διαγόρας, με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ποντάρει στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με έναν φορ περιοχής που μπορεί να δώσει στους «κυανέρυθρους» τον …τσαμπουκά που χρειάζονται στο νέο πρωτάθλημα.
Αξίζει αν σημειωθεί πως αυτή, ήταν η τρίτη και …φαρμακερή πρόταση του Διαγόρα στον Πέτρο Ζουρούδη, που τα δυο προηγούμενα χρόνια απέρριψε ισάριθμες προτάσεις της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Λίγο μετά την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ Διαγόρας και δεδομένης της συμφωνίας του γηραιού με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο Πέτρος Ζουρούδης, δήλωσε:
«Πιστεύω πως η συνεργασία μου με τον Διαγόρα, έγινε την κατάλληλη στιγμή, για να έχουμε σημαντικά οφέλη, τόσο η ομάδα όσο κι’ εγώ. Με το νέο προπονητή θα συνεργαστώ πρώτη φορά, παρά το γεγονός αυτό υπάρχει χρόνια αλληλοεκτίμηση»
































