Ν.Πουρτουλίδης: ''Γίνονται συζητήσεις με Διαγόρα''
Σε όλα τα μέτωπα επεκτείνεται η αναζήτηση του Διαγόρα, όσον αφορά στην εύρεση παικτών που θα πλαισιώσουν το ρόστερ του στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι αποχωρήσεις άλλωστε είναι πολλές και ο γηραιός, είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να χτυπήσει πολλές πόρτες.
Για την ώρα, οι «κυανέρυθροι» αρκούνται στο να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους σε ένα παίκτη, χωρίς όμως να επιχειρούν να …τελειώσουν τη δουλειά.
Η λίστα λοιπόν με τα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, είναι μεγάλη. Ένας ακόμα από αυτούς που βρίσκονται σε αυτήν, είναι και ο 27χρονος μέσος Νίκος Πουρτουλίδης, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλαμάτας.
Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την Καβάλα όπου βρίσκεται, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Διαγόρα και δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο νησί μας: « Υπάρχει όντως κάποια συζήτηση και είμαι θετικός στην προοπτική της συνεργασίας μου με τον Διαγόρα. Έχω καλή εικόνα για την ομάδα και για τον προπονητή. Νομίζω πως και ο κ. Φοιρός έχει καλή εικόνα για εμένα. Μου έχουν πει τα καλύτερα για τη ζωή στο νησί αλλά και την οργάνωση της ομάδας. Γιατί λοιπόν να μην είμαι θετικός;».
Όσον αφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Διαγόρας και κατά πόσο αυτά τον επηρεάζουν, ο 27χρονος άσος, υπογράμμισε: «Έχω περάσει αρκετά και δε με φοβίζει τίποτα. Φυσικά, δεν θέλω να τα ξαναπεράσω και θα κοιτάξω η επιλογή μου να είναι σωστή».
Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη όμως, έχουν μπει δυνατά τόσο ο Πιερικός, όσο και η Δόξα Δράμας. Την ίδια ώρα, ο γηραιός καθυστερεί αισθητά να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις του με παίκτες και αυτό ενδέχεται να στοιχίσει τόσο στην περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη, όσο και αρκετών ακόμη παικτών που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα.
Το προφίλ του παίκτη
Τελ. Ομάδα: Καλαμάτα
Ημερ. Γεν.: 7/10/1983
Χώρα: Ελλάδα
Πρ. Ομάδες:Ο Πουρτουλίδης έχει αγωνιστεί στην Καβάλα, στην ΑΕΚ, στον Θρασύβουλο, στον Αστέρα Τρίπολης και στον Ηλυσιακό.
Θέση: Mέσος
































