Καλή επιτυχία παιδιά!
Στην Πορτογαλία βρίσκεται από χθες το πρωί η Εθνική ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Division C, που θα διεξαθχεί από 6 έως 11 Ιουλίου στη Λισσαβόνα. Πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι σήμερα (15:30) η Ιρλανδία, ενώ στη δεύτερη ημέρα των αγώνων θα αντιμετωπίσει την Σερβία και την Φινλανδία. Η Πορτογαλία είναι ο τρίτος αντίπαλος, ενώ το πρόγραμμα της πρώτης φάσης θα κλείσει με το ματς κόντρα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιάννη Χαλδαίο, Αποστόλη Μουμτζόγλου, Γιώργο Τσαουσίδη, Παναγιώτη Κότσαρη, Χρήστο Μαρτσάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μιχάλη Χατζηδημητρίου (ο αρχηγός του Γ.Σ. Δωδεκάνησος), Παναγιώτη Κοντογιάννη, Σπύρο Κεφαλά, Δημήτρη Βάσση, Διονύση Χριστοδούλου, Περικλή Τσαπανίδη.
Αρχηγός αποστολής είναι ο Τάσος Βιζικίδης, προπονητής ο Βάιος Γιώρας, φυσικοθεραπευτής ο Βαλάντης Ρίζος, φροντιστής η Μαρία Μπαξεβάνη, μηχανικός ο Θανάσης Καρούζος. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψε και ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Μπίκας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
06/07 Πορτογαλία – Βοσνία Ερζεγοβίνη
07/07 Ιρλανδία – Ελλάδα
Σερβία – Φινλανδία
Βοσνία Ερζεγοβίνη – Ιρλανδία
Φινλανδία – Πορτογαλία
08/07 Ελλάδα – Σερβία
Πορτογαλία – Ιρλανδία
Φινλανδία – Ελλάδα
Σερβία – Βοσνία Ερζεγοβίνη
09/07 Ελλάδα – Πορτογαλία
Σερβία – Ιρλανδία
Βοσνία Ερζεγοβίνη – Φινλανδία
Πορτογαλία – Σερβία
10/07 Ελλάδα – Βοσνία Ερζεγοβίνη
Ιρλανδία – Φινλανδία
Ημιτελικός 1
Ημιτελικός 2
11/07 ο τελικός και οι αγώνες για τις θέσεις 5 – 6 και 3 – 4.
































