ΕΦΗΒΟΙ: Καλυμνιακός- ΑΕ Δικαίου 38-98
Σε ρυθμούς προπόνησης η Α.Ε. Δικαίου πέρασε νικηφόρα από την Κάλυμνο, κερδίζοντας τον τοπικό Καλυμνιακό με το ευρύ 98-38. Στην πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος (όμιλος νήσων), η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα έπαιξε με πατημένο το γκάζι από το ξεκίνημα και κατάφερε να «τελειώσει» από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο το παιχνίδι, αφού προηγήθηκε με 8-35. Το ημίχρονο τελείωσε με 19-53, ενώ η «επανάληψη» ήταν μία τυπική διαδικασία, με τους Κώους να φτάνουν δια περιπάτου στη νίκη. Μάλιστα, η Α.Ε.Δ. λίγο έλειψε να φτάσει τους 100 πόντους κόντρα στον «πρωτάρη» Καλυμνιακό, ο οποίος δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάμπρου πέτυχε 28 πόντους με τέσσερα καρφώματα και ο Χατζηφιλίππου πρόσθεσε 29.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 8-35, 19-53(ημ.), 30-75, 38-98
Διαιτητής: Κιόττου
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ (Κοσσαρής): Σφουγγαριστός 2, Καραγεωργίου 13, Σβύνος 5(1), Οικονομίδης 2, Αλαχούζος 2, Μακρυνάκης 9, Γερακιός 5, Βαβλάς, Γιαννουκάς, Αλαχιώτης, Μονοκάνδυλος.
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Μαρίνος 14(2), Τσουνάς 7, Πουλιού 5(1), Σπανός 2, Τσάμπαλλας Β. 5, Λάμπρου 28, Χατζηφιλίππου 29(1), Μάρκου 2, Ζωίδης 4, Μούρας 2, Τσάμπαλλας Ι., Χατζησταμάτης.






























