Με 9άδα στο Κοντόπευκο!
Με πίστη και αισιοδοξία για τη νίκη, παρά τα προβλήματα ο Γ.Σ. Διαγόρας αντιμετωπίζει σήμερα (14:00) στο Κοντόπευκο την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Έτσι κι αλλιώς το έργο των ''κυανέρυθρων'' θα είναι δύσκολο, αφού θα κληθούν μία ομάδα που ''καίγεται'' για τη νίκη, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.
Η προετοιμασία του «γηραιού» κύλησε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν προπονήθηκαν καθόλου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Πάνος Παναγιωταράκος και ο Γιώργος Δημητρίου, που βρίσκονταν στην Αθήνα. Επίσης σημαντικό μέρος των προπονήσεων έχασε και ο Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό, αλλά θα παίξει κανονικά στο σημερινό παιχνίδι. Η αποστολή του Διαγόρα είναι δύσκολη, γιατί η Αγία Παρασκευή έχει κάνει κακό ξεκίνημα, αν και διαθέτει καλό ρόστερ και δεν έχει άλλα περιθώρια για «γκέλα» ειδικά μέσα στην έδρα της. Το συγκρότημα του Γιάννη Τσακίρη πάντως είναι αποφασισμένο να πάρει μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Η προετοιμασία του Διαγόρα ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στην «τέντα» και το απόγευμα η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα με επτά παίκτες… Εκεί θα ενσωματωθούν με την αποστολή οι Παναγιωταράκος και Δημητρίου. Εκτός αγώνα θα μείνουν οι Φιλιόπουλος (στρατευμένος), Αντωνιάδης και Γιακουμάκης (παρέμειναν στη Ρόδο)
Ο Γιάννης Τσακίρης θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Παρδακάς, Λαγουδάκης, Χρύσης, Βογιατζής, Ντέντα, Κουνούπης, Παναγιωταράκος, Δημητρίου, Γκογκίδης.





























