Ντεμπούτο για Παπαδοπούλου στον Λασσάνη Κοζάνης!
Με την παρουσία της 18χρονης Παρασκευής Παπαδοπούλου (έπαιζε στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Κολοσσός), ο Λασσάνης Κοζάνης κέρδισε με 55-41 τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας για την Α2 Κατηγορία Γυναικών. Η νεαρή αθλήτρια έκανε ντεμπούτο στην Α2 Κατηγορία και είχε συμμετοχή στη νίκη της ομάδας της, στο γειτονικό ντέρμπι με το σωματείο της Πτολεμαΐδας. Η Παπαδοπούλου βρίσκεται στην Κοζάνη για σπουδές και αγωνίζεται στην Α2 με τον Λασσάνη Κοζάνης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Παπαδημητρίου): Σπυριάδου, Διπλάρη 11(2), Κρανιωτάκη 15(2), Καρακατσάνη, Πισιάνη 2, Σαρδάνη, Πασσιαλή, Ζησοπούλου, Βλαδίκα 6(1), Βαρδαούλη, Γκανάτσιου 8, Παπαδοπούλου.
ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Βλάχος): Κυριατζίδου 6, Κοτζαϊτση 6, Αμβρακίδου 6(1), Χωλοπούλου, Μεντεσίδου 19, Παπαδοπούλου, Ζυπίδου, Μανωλοπούλου 8, Φλιούκα 5, Κρανιώτη 5.






























