ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ! «Μαγική» για μία ακόμη φορά η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη «άλωσε» και τη Δράμα (μετά τη Λάρισα), κερδίζοντας με 2-0 την τοπική Δόξα. Οι «κυανέρυθροι» ήταν απλά εκπληκτικοί και στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και κέρδισαν σχετικά εύκολα τους «μαυραετούς». Ο Διαγόρας όχι μόνο διατήρησε το αήττητο του, αλλά έκανε και το 2 στα 2 μακριά από τη Ρόδο, δείχνοντας ότι και φέτος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Ο «γηραιός» έχει πλάνο στο παιχνίδι του, ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κάθε αγωνιστική παίζει καλό ποδοσφαίρο, δικαιολογώντας πλήρως τη βαθμολογική του θέση. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι μια «καλοκουρδισμένη» μηχανή και μέχρι στιγμής αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας ότι θα βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Διαγόρας στο σημερινό παιχνίδι εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις αδυναμίες της Δόξας, «χτύπησε» εκεί που έπρεπε και πήρε ένα ακόμη πολύτιμο «τρίποντο», κάνοντας ΑΙΣΘΗΤΗ και με το παραπάνω την παρουσία του στη Super League 2.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
14ο: Γκολ για τον Διαγόρα και 0-1... Μετα από προσπάθεια του Λινάρδου, ο Αλάεθ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και ο Μπαστακός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον «γηραιό».
20o: Πλασέ του Μπαστακού, απέκρουσε εύκολα ο Στεφανάκος
29o: Μετά από ωραία κάθετη πάσα του Αλάεθ στον Μπαστακό, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Στεφανάκο, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον «γηραιό»
37ο: Φάουλ του Ντοριβάλ, μπλόκαρε ο Στεφανάκος
50ο: Ο Κοντοχρήστος γύρισε τη μπάλα στον Λινάρδο, οποίος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μπαστακού και απομακρύνθηκε
65ο: Ο Μαυρίας υπό πίεση δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του απέναντι στον Τσέλιο
68ο: Εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κοντοχρήστο και...0-2 για τον Διαγόρα!
77ο: Μακρινό σουτ του Μαυρία, η μπάλα άουτ
85ο: Πολύ καλό συρτό σουτ του Μαυρία, η μπάλα όμως άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου
90o: Σουτ του Σμυρλή η μπάλα έφυγε άουτ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (80’ Βουγιακλίγια), Παπαργυρίου, Μπολάκης, Κουκόλης, Χάμοντ (80’ Μαρινάκης), Μενσά (85’ Παρασκευάς), Φυτόπουλος (58’ Αγγελόπουλος), Κόντος (58’ Μπελεβώνης), Μαυρίας, Σαμπανίδης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ, Μασούρας (87' Τσιαντούλας), Αλάεθ (77’ Δημήτρουλας), Μπαστακός (72’ Σμυρλής), Λινάρδος (72’ Αυγενικού), Γεωργίου (77’ Μανωλάκης).




































