Σε επαγγελματικά πλαίσια δούλεψαν άπαντες στον Άγιο Γεώργιο στις αρχές της δεκαετίας του '90. Άλλωστε τότε μπήκαν οι βάσεις για τις ανόδους μέχρι τα "σαλόνια" του τοπικού μας ποδοσφαίρου και την κατάκτηση των δύο κυπέλλων Δωδεκανήσου (1997-98 & 1998-99). Πρόεδρος τότε ήταν ο Τσαμπίκος Στρατής και συνοδεύτηκε με την άφιξη του επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή του Ορφέα, Νίκου Σαλονικιού για τον πάγκο της ομάδας. Μαζί του έφερε κάποιους καλούς παίκτες που "έδεσαν" αρμονικά με τους Μαλωνίτες και έφτιαξαν ένα πολύ δυνατό σύνολο για τα δεδομένα της Γ' κατηγορίας.
Η οργάνωση ήταν άψογη. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, ακόμη και από τα πιο μικρά πράγματα που δείχνουν πολλά. Όπως τις φόρμες (πράγμα σπάνιο για την εποχή) της ομάδας και το γεγονός πως έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφιση στο Δημοτικό Στάδιο "ο Διαγόρας" του νησιού μας (το ραντεβού εκεί είχε δοθεί για τον συγκείμενο λόγο, πριν από ένα ματς στα Κοσκινού). Μετέπειτα η συγκεκριμένη ομάδα κέρδισε την άνοδο στην δεύτερη τοπική κατηγορία, χάρις σ' ένα κομβικό γκολ του Νεκτάριου Καπέλλα μέσα στη Πυλώνα κόντρα στην τοπική Θύελλα. Η συνέχεια τα επόμενα χρόνια, ακόμη πιο εντυπωσιακή. Αποκορύφωμα όπως σημειώσαμε και παραπάνω, οι δύο κούπες! Η ομάδα:
Διακρίνονται οι ποδοσφαιριστές (όρθιοι): Σαλονικιός Νίκος (προπονητής), Παπαδόπουλος Μάκης (Μπορμπόκης), Καπέλλας Νεκτάριος, Καμπαστάνας Μιχάλης, Τσίμπικας Γιώργος, Σαλονικιός Βασίλης, Μανιάς, Λουλούς Σάββας, Στρατής Τσαμπίκος (πρόεδρος).
Κάτω (καθισμένοι): Στεφανάκης Θεοδόσης, Θολιώτης Θωμάς (αείμνηστος), Κορναρόπουλος Πανορμίτης, Σκόρδας Βασίλης, Σπαχής Ιάκωβος, Κακούλλης Χρήστος, Χρυσόπουλος Ανδρέας, Παπαδόπουλος Μάκης (Μαχαιράς).




































