Ακάθεκτοι συνεχίζουν την πορεία τους προς το φάιναλ-φορ και τον τίτλο οι παίδες του Κολοσσού που κέρδισαν άνετα στην Κρεμαστή την Ελπίδα Πεταλούδων με 82-38 και έκαναν το 7 στα 7 στον όμιλο Ρόδου. Οι «θαλασσί» ανέβασαν στροφές μετά το α’ δεκάλεπτο και έφτασαν άνετα στην επικράτηση με διαφορά 44 πόντων. Η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον αγώνα, είχε πρώτο σκόρερ τον Αρφαρά (πέτυχε 37 πόντους) και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής τσον όμιλο Ρόδου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τους 27 από τους 38 πόντους τους με σουτ έξω από τα 6.75.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-23, 18-41(ημ.), 24-72, 38-82
Διαιτητές: Αντωνίου- Μελλίνη
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (Παναγιωταράκος): Κλωνάρης, Πέτρου 8(2), Καρανικόλας, Αχλαδιανάκης 3(1), Πασίδης, Βιτσαράς 13(4), Τσιαμάτης 8(2), Πελεκάνος 2, Καβέσος 4.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Τσακίρης): Αμπελάς 4, Σαμαράς 6, Φυλτζανίδης 7, Κωστάκης 11(1). Μαραγκάκης, Σκλήρης, Διακοκωνσταντής 4, Αργύρης 3, Καλαθενός, Τριανταφύλλου 8, Καλλιάρας 2, Αρφαράς 37(2).




































