Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος), πέτυχε ο Πολυβώτης Νισύρου, ο οποίος με γκολ στην εκπνοή επικράτησε με 2-1 της Ασπίδας Σαλάκου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, με την ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου να βρίσκει την απάντηση και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο φινάλε του αγώνα, όμως ο Πολυβώτης κατάφερε να πάρει το «πολύτιμο» τρίποντο και να ξεκολλήσει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πολυβώτης άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, όταν μετά από πλάγιο άουτ και διεκδίκηση της μπάλας, έφτασε στο Χατζηνικολάου που με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Ο Κυριακάκης είχε δοκάρι στο 23’, ενώ στο 63ο λεπτό η Ασπίδα ισοφάρισε με σουτ του Σπάτα. Στο 90ο λεπτό ο Χατζηνικολάου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη στο 65’ Παπαστεργής.
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ (Μανώλης Χασαπλαδάκης): Ορσάρης (73’ Κάνιαρος, 87’ Χασαπλαδάκης), Χατζηνικολάου, Πατρίκης, Σακελλαρίου Α., Καραλίγκας, Φωτεινής, Κάσδαγλης, Πάρα, Γερογιάννης, Κυπραίος, Κυροδήμος (65' Χαρίτος)
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ (Βαγγέλης Χατζηαντωνίου): Στεργενάκης, Κεβάνι, Σπάτα, Συρράκος, Καλογερόπουλος, Ζαμαντάκης, Παπαγεωργίου (52’ Κυπραίος), Καρτάλης, Χειμωνέττος, Μάχλης, Κυριακάκης (28’ Παπαστεργής, 65’ Γιορδαμνής)




































