Ο Γ.Σ. Διαγόρας ξέσπασε στο Ροδίων Άθλησις (94-58), μετά την ήττα που γνώρισε στην Κρεμαστή από την Ελπίδα Πεταλούδων και θα πάει να παίξει το προσεχές Σάββατο στο Παλέ ντε Σπορ κόντρα στην Καλλιθέα την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι «κυανέρυθροι» είχαν αρκετά καλά διαστήματα και έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ελπίδα, ενώ στο φινάλε χαλάρωσαν με αποτέλεσμα να μην μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά. Η ομάδα του Κυριάκου Μάγου είχε πολυφωνία στην επίθεση και τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο σκόρερ τον Σταύρο Παρδακά που σταμάτησε στους 29 πόντους. Ο «γηραιός» ήταν σοβαρός στην αρχή, ξέφυγε στο σκορ και μάλιστα μέχρι το ημίχρονο πρόλαβε να πετύχει 56 πόντους και να προηγηθεί με +32 (56-24). Στη συνέχεια κατέβασε στροφές και τελικά έφτασε άνετα στην επικράτηση. Πλέον ο Γ.Σ. Διαγόρας αν κερδίσει την Καλλιθέα θα παίξει στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στο Ροδίων Άθλησις, ενώ αν ηττηθεί πάλι με πλεονέκτημα με αντίπαλο την Ελπίδα Πεταλούδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Γιάννης Νούτσης, ενώ μετά από καιρό βρέθηκε στη 12άδα χωρίς να παίξει ο Γιώργος Μαρουλλάκης, που αναμένεται να επιστρέψει στο ντέρμπι του Σαββάτου.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 30-15, 56-24(ημ.), 79-41, 94-58
Διαιτητές: Νικηφορίδης- Αγγελής
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μάγος): Βογιατζής 14(1), Ματσαμάς 14(2), Κωστάκης 7, Καταβαίνης 4, Μπότσας 8(1), Παρδακάς 29(2), Φυλτζανίδης 6(2), Δούβαλης 12, Πιέτρι, Χατζηδημητρίου.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Φραγκεσκάκης): Πλατής 1, Λουκής 13(2), Χατζηφούντας 3, Μητσού 22(2), Γιακουμάκης 2, Κατσιγιάννης, Ηλιού 4, Μητσού Ι. 11, Γαβαλάς 2, Κατσαρός.
































