Η εντυπωσιακή πορεία του Νηρέα τον τελευταίο καιρό συνεχίζεται, αφού κέρδισε με 3-1 και τον Α.Ο. Σύμης, στο χθεσινό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νώντα Αξιώτη ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας το 5 στα 5 και πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται. Οι Συμιακοί προηγήθηκαν στο 10’ με τον Λεβεντέρη, ωστόσο ο Νηρέας αντέδρασε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου «γύρισε» το ματς με δύο γκολ του Ραφτόπουλου στο 30’ και στο 34’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 50’ ο Παπαγεωργίου, με το Νηρέα να προσθέτει ακόμη ένα πολύτιμο «τρίποντο».
ΝΗΡΕΑΣ (Νώντας Αξιώτης): Αξιώτης, Καμπούρης, Κοκκάρης, Παπανικολάου, Μοσκιού, Σταυλάς (63’ Αναγνώστου), Ραφτόπουλος, Καβάζης, Στούρης, Σινάνι, Παπαγεωργίου (72’ Ζούρδης Μ.)
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής Η., Καραγιάννης, Λεβεντέρης, Τσαουσέλλης, Χατζηπέτρος Ν., Χατζηπέτρος Μ., Ράπι Γ., Στεφάνου, Τσίκκης, Ζουρούδης, Καραβαϊλης




































