Επίδειξη δύναμης έκανε η Α.Ε. Κατταβιάς, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 4-0 τον Α.Σ. Τήλος και παραμένουν στο ρετιρέ. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα και στο 25’ ο Δράκος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 60’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ηρακλής Σακελλάρης, ενώ στο 65’ ο Δράκος και πάλι έκανε το 2-0, για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 74’ ο Αζίζ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με πλασέ στο 88’ ο Σέντης.
Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ (Γιάννης Κυπριώτης): Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης (60’ Σέντης), Μαΐλης (80’ Χατζημιχαήλ), Σαλαμαστράκης, Μήτρου (73’ Τσακμακίδης), Αζίζ, Δράκος, Νασόπουλος, Μαριεττάκης.
Α.Σ. ΤΗΛΟΣ (Κυριάκος Σακελλάρης): Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής (60’ λ.τ. Καρασάββας), Σακελλάρης Ηρ., Μόσχος, Αγκόλι (80’ Γερογιάννης), Οικονόμου.





































