Με συνοπτικές διαδικασίες η Καλλιθέα κέρδισε στη Σύμη τον τοπικό Α.Ο.Σ. (91-49) και έκανε το 2 στα 2 στον όμιλο Ρόδου του ανδρικού πρωταθλήματος. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες (Εκινέ, Τσαλίκης, Κουιμτσίδης, Βασιλειάδης), η ομάδα του Χρήστου Μπίλια είχε εύκολο έργο κόντρα στους Συμιακούς και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Δημήτρη Μπαρόγιωργα, ξέφυγαν στο σκορ και πήραν τη νίκη. Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δυσκολέψουν την Καλλιθέα. Έτσι, φυσιολογικά η ψαλίδα άνοιξε σημαντική, με τη ροδίτικη ομάδα να παίρνει τη νίκη, διατηρώντας το αήττητο της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Σκορδάλης που πέτυχε 30 πόντους με οκτώ τρίποντα, ενώ οι δύο προπονητές μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με τον Χρήστο Μπίλια να ρίχνει για αρκετή ώρα στο παρκέ τους νεαρούς Γαλατά και Μπακίρη.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 12-24, 25-53(ημ.), 31-78, 49-91
Διαιτητές: Αντωνίου- Διαμαντής
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ (Μπαρόγιωργας): Αντωνιάδης, Θεολόγου 2, Μαχαιρίδης 15(3), Μακρόπουλος 6, Μυλωνάκης 17(2), Παπακαλοδούκας 7, Χάσκος 2, Μαρουλής, Παπανικολάου, Χατζηπέτρου, Μαραβέλιας.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπίλιας): Γυφτάκης 8(2), Κούρος Ι. 13, Σκορδάλης 30(8), Γαλατάς 5(1), Μπακίρης 4, Μπιλλιάς 10, Μήτσης 8, Δεληγιάννης 3(1), Συμιακός 7, Κούρος Π. 3.

































