Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι στην Κάλυμνο, η Α.Ε.Ρ.Α., η οποία συνέτριψε τον τοπικό Καλυμνιακό με το «εκκωφαντικό» 7-2! Οι Αφαντενοί έδειξαν σαφώς καλύτεροι από τους ανέτοιμους γηπεδούχους, πάτησαν «γκάζι» στο β’ ημίχρονο και μετέτρεψαν το 2-3 σε…2-7, φτάνοντας άνετα στην επικράτηση. Η Α.Ε.Ρ.Α. πίεσε με το καλημέρα τον Καλυμνιακίο και κατάφερε να προηγηθεί 0-2 με γκολ του Τομάζου στου 15’ και του Μασάδο στο 18’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 23’ με τον Κοκκινίδη σε 1-2, ενώ ο Μασάδο έκανε το 1-3 στο 30’, ενώ ο Κοκκινίδης έβαλε στο 43’ και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι (2-3). Στο β’ μέρος μία υπήρχε στο γήπεδο, κι αυτή ήταν η Α.Ε.Ρ.Α. Οι Αφαντενοί πέτυχαν άλλα τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών (50’ Ευαγγελίδης, 62’ Μασάδο, 64’ Ευαγγελίδης) και έκαναν το 2-6, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90' με τον Επιφάνη. Ο Καλυμνιακός με την κατάσταση που έδειξε ότι βρίσκεται δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά, ενώ η Α.Ε.Ρ.Α. όταν σοβαρεύτηκε, είχε πολύ καλή παρουσία στο νησί των «σφουγγαράδων».
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ (Παντελής Ζερβός): Λελέκης, Χουρδάς Δ. (70’ Βεζυρόπουλος Μ.), Κάννης, Κλάψης, Ηλιάδης (46’ Κανέλλης), Φράγκος, Τρικοίλης, Γιαννίτσης, Χουρδάς Σ., Κοκκινίδης, Μούστος (60’ Ζεμπιλάς).
Α.Ε.Ρ.Α. (Βαγγέλης Χοσάδας): Καμπούρης, Μαλλιάκας, Αμπαζάι, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Επιφάνης, Καψαλάκης (65' Καραγιάννης), Ευαγγελίδης, Τομάζος (72' Κανέλλος), Μασάδο, Κασιώτης (75' Μπατέστας).





































