Φουλ για τίτλο… Απόλυτο «αφεντικό» ήταν σήμερα στο «Βενετόκλειο» η Α.Ε. Δικαίου, η οποία κέρδισε εύκολα στην «επανάληψη» τον κακό Ιβίσκο με 74-55 και έπιασε στην κορυφή τον Διαγόρα και τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου, με τους οποίους θα διεκδικήσει τον τίτλο. Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα ήταν μία ταχύτητα καλύτερη, είχε περισσότερο πάθος και μία εξαιρετική τριπλέτα (Τριτσάρης- Τρύπας- Γκοράτσας). Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν ποτέ, δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη από τους αντιπάλους τους. Όσες φορές ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος δοκίμασε να μειώσει, πάντα, οι Κώοι έβρισκαν τον τρόπο να ξεφύγουν στο σκορ. Τα πάντα κρίθηκαν στο β’ ημίχρονο, όταν η Α.Ε. Δικαίου ανέβασε την απόδοση της, οι γηπεδούχοι έμειναν από δυνάμεις και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κώοι ξέφυγαν στο σκορ, φτάνοντας δίκαια στη νίκη, αφού έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι τους. Ο Ιβίσκος (δεν έπαιξαν οι τραυματίες Λιβιεράτος και Τσιτσούλας) δεν άντεξε μέχρι το τέλος (όπως και στο παιχνίδι με τον Διαγόρα) και γνώρισε την ήττα, με την οποία συμβιβάστηκε ότι θα τερματίσει στην τέταρτη θέση.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-16, 25-29(ημ.), 45-54, 55-74
Διαιτητές: Φάκαρος- Κουνελλές
Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ (Μισσού): Μητσού 1, Ντρέρη, Μαρινάκης 11(1), Μαρουλλάκης Ι. 14, Καραγιάννης, Μπιλλιάς 6, Τσαλίκης 3(1), Φυλτζανίδης 4, Δούβαλης 5, Καμπουράκης, Μαρουλλάκης Γ. 11(3).
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Δρόσος 6(1), Χατζηφιλίππου, Λάμπρου, Τρύπας 15(3), Γεωργαδάκης 6, Τριτσάρης 23(2), Γκοράτσας 14(1), Τσατσούλης 2, Καλαμπαλής, Χατζηγιακουμής 8(1), Ζώγας.

































