Ούτε στη Ριζούπολη έκανε «σεφτέ» σε βαθμούς ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και μετράει πλέον τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «ερυθροκίτρινοι» παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άνοιξε το σκορ στο 30', όταν ο Πινέιρο έκανε ωραία σέντρα και ο Κορομηλάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιγάρου.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46' ο Κορφιάτης βρήκε με θαυμάσια πάσα τον Ταλέρο και αυτός με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε μειώνοντας σε 2-1 με σουτ του Κεσίδη στο 56ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, αλλά το ίδιο σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες (μετά την ήττα στις Καλυθιές) και τους Ροδίτες να γνωρίζουν μία ακόμη ήττα στη Γ’ Εθνική.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Τσούλφας, Κυριαζής (81' Λεβέντης), Πινιώτης (81' Κωνσταντίνου), Λαμπρίδης, Ρόδης, Πλις, Κορφιάτης (81' Βαγιαννίδης) Κορομηλάς (66' Φάρος) Ταλέρο, Πινέιρο, Τσουραμάνης (60' λ.τρ. Κοκκόριας)
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Ίσκας (53' Σεχάι), Οικονομίδης (75' Καρπαθάκης), Ρούσσος, Βερβεσός (71' Λαζελάρι), Κεσίδης, Ματέα, Πούπα, Χατζηνικόλας, Τερζίου, Σταματούλλας (75' Κορέντε).


































