Ο Κολοσσός Ρόδου κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο στο παιδικό πρωτάθλημα και με... οδηγό την περσινή πορεία (συμμετείχε στο F-8, τερματίζοντας στην 7η θέση) θα πάρει μέρος στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Τα σωματεία της Δωδεκανήσου με ανακοινώσεις τους, συγχαίρουν τον Α.Ο. Κολοσσός για τη μεγάλη επιτυχία του, με την κατάκτηση του τίτλου στο παιδικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου.
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ: Η Α.Ε. Δικαίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, επιβραβεύοντας την εξαιρετική του πορεία και τη συνολική του παρουσία στη διοργάνωση. Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία στην πανελλήνια προκριματική φάση και ανάλογη συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις ομάδες του Ροδίων Άθλησις, του Φοίβου Κω και του Πανιωνίου Λέρου για τη συμμετοχή τους στο Final Four και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την ανάδειξη του παιδικού μπάσκετ στα Δωδεκάνησα.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω συγχαίρει την ομάδα του Κολοσσού για την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου και της εύχεται καλή επιτυχία στην πανελλήνια προκριματική φάση. Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν και στις ομάδες του Ροδίων Άθλησις, του Φοίβου και του Πανιωνίου Λέρου για τη συμμετοχή τους στο Final Four.
ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ συγχαίρει τον ομάδα του Κολοσσού για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων. Ένα μεγάλο μπράβο στις ομάδες του Ροδίων Άθλησις και Πανιωνίου Λέρου για την εξαιρετική προσπάθεια και τα πολύ ωραία που παιχνίδια που μας χάρισαν προσφέροντας ενα άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά σε ενα κατάμεστο γήπεδο. Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Α.Ο.Κ. ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΕΡΟΥ για την άψογη διοργάνωση του Final Four Καλαθοσφαίρισης Παίδων Δωδεκανήσου 2025-2026. Η φιλοξενία, η οργάνωση και η συνολική εικόνα της διοργάνωσης υπήρξαν υποδειγματικές, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και στην ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι. Τέτοιες πρωτοβουλίες τιμούν το δωδεκανησιακό μπάσκετ και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Ε.Α.ΚΑ.: Τα συγχαρητήρια μας στους Παίδες του Κολοσσού Ρόδου και στον Προπονητή τους Γιάννη Τσακίρη για την απόκτηση τοΥ πρωταθλήματος Δωδεκανήσου! Καλή συνέχεια στους μπαράζ αγώνες και δύναμη σε ό, τι κάνετε. Τις ευχές και τα συγχαρητήρια μας και στα Παιδιά του Ροδίων Άθλησις, του Φοίβου και του Πανιωνίου Λέρου καθώς και στους Προπονητές τους για την ωραία τους προσπάθεια όλη την χρονιά, που μας πρόσφερε ποιοτικό θέαμα''.
Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα παίδων των ακαδημιών μας Α.Ο Κολοσσός Ρόδου για τη σπουδαία επιτυχία της, να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου! Η επιτυχία αυτή αποτελεί καρπό σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ομαδικού πνεύματος. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσετε επάξια τα Δωδεκάνησα!
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA), συγχαίρει την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων Δωδεκανήσου 2025-26 και της εύχεται καλή πορεία στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.. Επίσης συγχαίρει την ομάδα του Ροδίων Άθλησις για την κατάληψη της 2ης θέσης και τις ομάδες του Φοίβου Κω και Πανιωνίου Λέρου για όλη την προσπάθεια τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΜΕΡΗΣ: Με ιδιαίτερη χαρά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα παίδων του ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρόδου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου 2026 στην κατηγορία Παίδων. Η νίκη σας στο φάιναλ-φορ, που διεξήχθη Final Four, στο νησί της Λέρου στις 24 και 25 Απριλίου 2026, αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του ομαδικού πνεύματος που σας χαρακτηρίζει. Αποδείξατε ότι με επιμονή, πειθαρχία και αγάπη για το άθλημα μπορούν να επιτευχθούν οι υψηλότεροι στόχοι. Ιδιαίτερα αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους, στους προπονητές, για την καθοδήγηση τους, ιδιαίτερα δε στο φίλο μου coach κ Γιάννη Τσακίρη για την εξαίρετη δουλεία του, καθώς επίσης και στη διοίκηση για τη συνεχή στήριξη και την προσήλωσή της στην ανάπτυξη του αθλήματος. Εκφράζω επίσης τα συγχαρητήρια μου στις ομάδες των συλλόγων Πανιωνίου Λέρου Ροδίων Άθλησης και Φοίβου Κω για την συμμετοχή τους στο Final Four, Παίδων Δωδεκανήσου και του εύχομαι καλή συνέχεια. Εύχομαι ολόψυχα η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την αρχή για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον''.



































