Δεν σταματάει πουθενά.. Στα χνάρια της γυναικείας ομάδας της L.F.C. Ιαλυσού, βαδίζει και το τμήμα U17, το οποίο κέρδισε με 2-0 στα Χανιά τον τοπικό Α.Ο.Χ. και κρατάει πλέον ξεκάθαρα την πρωτιά στα χέρια της. Η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου είναι πρώτη και καλύτερο στον 6ο όμιλο, έχοντας να αντιμετωπίσει μόνο ομάδες της Κρήτης, αλλά σ’ ένα ακόμη ματς έδειξε την ανωτερότητα της και πήρε το πολύτιμο «τρίποντο». Η ροδίτικη ομάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο γήπεδο της «Μοναχής Ελιάς», πανηγύρισε το ''διπλό'' και είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την πρώτη θέση.
Στο 36ο λεπτό η Σβύνου από θέση τετ α τετ έκανε με πλασέ το 0-1, ενώ στο 68ο λεπτό ή ίδια έκανε τη σέντρα και με κεφαλιά η Ογουτμέν διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στα Χανιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 23ο λεπτό η L.F.C. Ιαλυσού είχε… δοκάρι με την Ογουτμέν, ενώ η Σακκομήτρου μετά το 0-1 έκανε μεγάλη επέμβαση σε ευκαιρία τετ α τετ των Χανίων. Η L.F.C. Ιαλυσού συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U17.
L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΥ (Βαγγέλης Χατζηαντωνίου): Σακκομήτρου, Μάρη, Πετρίδη, Μπρόκου, Κουδούνη, Βασίλα, Καμπουράκη, Χατζηαντωνίου (61’ Κουρκουβή), Σβύνου, Ογουτμέν, Καλλιστή (68’ Σαββαΐδη).




































