Την πρώτη του φετινή απώλεια βαθμών είχε ο Ευκλής Σορωνής, ο οποίος έμεινε στο 0-0, στην Κάρπαθο κόντρα στον τοπικό και μαχητικό Ποσειδώνα. Στο ματς με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό, με τον Ευκλή να παίζει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τζελάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες ο «νεοφώτιστος» και εντυπωσιακός φέτος Ευκλής έχασε τους πρώτους του βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι στον Ποσειδώνα, που πίεσε στο τέλος για να πάρει το «τρίποντο» χωρίς αποτέλεσμα.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Γιάννης Καραμηνάς): Σκευοφύλαξ, Ντόντος, Φελλουζής, Σπανός Ι., Ζαρομυτίδης, Τσαβέλης (71’ Χιώτης), Μπεντούλα, Γκαρσία, Σόσα, Χιούρα, Παχούντης (84’ Φασουλέτος).
ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ (Γιάννης Μπερετούλης): Μακαρούνας, Κορλός, Νταϊλάνι, Χατζηκυριάκος, Τζελάι, Καλαγρής, Γεωργαλής (60’ Θυριάκης, 84’ λ.τ. Λαός), Κουγιός (46’ Μαυρογιαννάκης), Λα Βάλε, Αρφαράς, Σαχόλι.




































