Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Δόξα Καρδάμαινας στην έδρα της (έκανε το 3 στα 3), κερδίζοντας με 3-1 τον Άρη Αρχαγγέλου, στο ματς με το οποίο ''έπεσε'' η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο... Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Βαρέλη ο Ευθυμίου κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια στην άμυνα της Δόξας, βρέθηκε απέναντι απ’ τον Σκλαβούνο και έκανε το 0-1 για την ομάδα του στο 48’.
Η Δόξα προσπάθησε άμεσα να βρει απάντηση και το κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Κόκκαλης έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Πης πάσαρε στον Μποϊλή και εκείνος από πλεονεκτική θέση σημάδεψε σωστά φέρνοντας νωρίς το παιχνίδια στα ίσα (1-1) για την Δόξα Καρδάμαινας. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα ήρθε η ανατροπή όταν ο Γιάννης Πης εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα αριστερά και ο Ζιώγας με καρφωτή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
Ο Άρης Αρχαγγέλου προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο με την Δόξα να κλείνει καλά τους χώρους και να προσπαθεί στην κόντρα να τελειώσει το ματς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 74’ με τον Κάρλο. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Πης έκλεψε την μπάλα απ’ τον Μάλλιο ο οποίος τον ανέτρεψε έξω απ’ την περιοχή με τον Μαστρογιαννάκο να τον τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Άρης Αρχαγγέλου προσπάθησε με κάποιες μακρινές μπαλιές να βρει ευκαιρία και διαμαρτύρεται για μια φάση στο 97’ όπου ο Σκλαβούνος μάζεψε την μπάλα στα όρια της περιοχής του (οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής) και αφού ο Μαστρογιαννάκος έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί η Δόξα στην εξέλιξη της φάσης κατάφερε μετά από μπαλιά του Ατσαλάκη και πλασέ του Κάρλου να διαμορφώσει το τελικό 3-1.
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Σκλαβούνος, Χατζηπαναγιώτης, Κεφαλιανός, Μπριλάκης, Ζιώγας, Καρύδης (93’ Συνεσίου), Κουρζής, Μποϊλής (82’ Ελευθερίου), Πης Γ. (93’ Παντελής), Χατζηαντωνίου (63’ Κάρλος), Κόκκαλης (63’ Ατσαλάκης)
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ (Γιάννης Αρχοντούλης): Βαρέλης, Μαγιόγλου, Μάλλιος, Ρούφας (67’ Λαμπριανός), Σακελλάρης, Δημητριάδης, Στάτης, Ζέκα (34’ λ.τ. Γιακουμάκης), Τσανάκου, Μπερικάκης, Ευθυμίου.




































