Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Φοίβο Κρεμαστής, στο σημερινό ματς (17:00) με τον Αστέρα Καισαριανής, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο στους αγώνες μπαράζ. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους δυνατούς αντιπάλους της για να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο τους στη Γ’ Εθνική. Ο Σάββας Ορφανίδης προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του για το σημερινό ματς και ο Φοίβος περιμένει τη στήριξη του κόσμου για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.
Ο Γιώργος Αλατσάκης (Λέσβου) θα διευθύνει το παιχνίδι Φοίβος Κρεμαστής- Αστέρας Καισαριανής, που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τους αγώνες μπαράζ, που οδηγούν στη Γ’ Εθνική. Βοηθοί του θα είναι ο Γιάννης Κοκμοτός (Αιτ/νιας) και ο Νίκος Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής), ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Μπάμπης Λάμπρου του Σ.Δ.Π.Δ. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις δύο ομάδες.
Ο προπονητής του Αστέρα Καισαριανής Γιώργος Τσαμόπουλος έχει μαζί του στη Ρόδο, τους εξής παίκτες: Φουτράκης, Μιχελής, Κάρδαρης, Μουσταφίδης, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Σμυρνάκης, Μαχαίρας, Χασιώτης, Γεραγωτέλλης, Ζέλο, Κουκοβίνης, Σταμούλης, Ψαραδέλης, Ρεντζής, Ραχίμ, Ψαραδέλης, Κραψίτης, Σαπαλίδης, Θεοδώρου, Παληγεώργος.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Κρεμαστή (17:00): Φοίβος Κρεμαστής- Αστέρας Καισαριανής (Λάμπρου)
(Αλατσάκης- Κοκμοτός- Τσέλιος)



































