Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα η Ρόδος στο Άργος από τον τοπικό και πρωτοπόρο Παναργειακό, ο οποίος πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο του στη Super League 2. Οι γηπεδούχοι είχαν το μεγάλο κίνητρο και πήραν το «τρίποντο» και εφόσον αύριο η Κόρινθος δεν κερδίσει στο Αίγιο, θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της χρονιάς. Το σκορ άνοιξε ο De Sousa με σουτ στο 19ο λεπτό και ο Ηλιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα στο 37ο λεπτό με κεφαλιά από ασίστ του Ροκάι. Αυτο ηταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός συνέχισε την πίεση ειχε δυο καλές στιγμές με φαουλ του Πρίκα και σουτ του ιδίου που έφυγε μόλις άουτ. Η Ρόδος μείωσε σε μία από τις ελάχιστες στιγμές που βρέθηκε στην επίθεση στο 75ο λεπτό με τον Λίμα με σουτ από το υψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καραργύρη και έγραψε το τελικό 2-1. Από κει και πέρα δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, ο Παναργειακός πήρε το «τρίποντο» και ενδέχεται από αύριο να είναι και πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλιώς θα πρέπει να κερδίσει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής τον Π.Α.Ο. Βάρδας.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Μαρίνης, Πρίκας, Τσούτσης, Τσιώλης, Ηλιόπουλος, De Souza.
ΡΟΔΟΣ (Μιχάλης Χαρίτος): Αθανασόπουλος, Καψάλης, Ζαχαρός, Τρόκα, Πατσιαβούρας, Λίμα, Ζόγκας (65’ Ισκάς), Ζαννάκης (55’ Μπουρνέλης), Ζούνης, Δούμτσης, Μπαρμπαρούσης.





































