«Καρδιές»… έσπασαν στην Κρεμαστή, με τον Διαγόρα να κερδίζει με 43-42 την Ελπίδα Πεταλούδων και να παίρνει τη νίκη γοήτρου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στον όμιλο Ρόδου. Στην εκπνοή του αγώνα ο Πάνου της Ελπίδας αστόχησε και στις δύο βολές, από το φάουλ που κέρδισε και έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Χρήστου Μπίλια. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του. Οι Τσιγάρος και Καψής από τη μία πλευρά και ο Μιχαλάκης από την άλλη, οδήγησαν την ομάδα τους στο σκοράρισμα, με τον Διαγόρα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα. Η Ελπίδα είχε 0/4 βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα και έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τέταρτη θέση στον όμιλο Ρόδου, κάτι που θα κριθεί στο φινάλε του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Κρεμαστής να υπερτερεί σε ισοβαθμία, αφού είχε κερδίσει με +17 στην «τέντα».
Τα δεκάλεπτα ήταν: 9-12, 24-25(ημ.), 30-33, 42-43
Διαιτητές: Θεοδοσίου- Καζουλλάκης
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (Μπίλιας): Αντώνογλου 4, Τελώνης 9(3), Παπουτσάκης 3, Σκουμιός, Κοντομανώλης, Μιχαλάκης 18(3), Πάνου 8.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Λιβιεράτος): Καψής 14(1), Χρυσοχοΐδης 4, Παπαθεοδωράκης 3(1),Τσιγάρος 15(2), Μπίτζιος 2, Παπαϊωάννου, Μπάρκας 2, Τσαγκάρης 3(1).



































