Πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό η Α.Ε.Ρ.Α. ηττήθηκε με 4-0 από την πρωτοπόρο Κόρινθο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι Αφαντενοί δεν ήταν ανταγωνιστικοί κόντρα στους πρωτοπόρους και έχασαν εύκολα στο σημερινό ματς. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο 20ο λεπτό με αυτογκόλ του Νόνη. Το 2-0 έγινε στο 34ο λεπτό με κεφαλιά του Γκουντρουμπή και το 3-0 με τον Καλούση στο 51ο λεπτό. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 54’ ο Δερμιτζάκης, με την Κόρινθο να παίρνει εύκολα το «τρίποντο» απέναντι στην Α.Ε.Ρ.Α., που επιστρέφει στη Ρόδο με άδεια χέρια.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντριάν Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Καλούσης (60’ Πατελάκης), Αργυρόπουλος, Χαλάτσης (60’ Κουιμέλης), Γκουντρουμπής, Γκίκας, Παπουλής (70’ Χατζής), Δερμιτζάκης (65’ Παπανικολάου), Μερκούρης, Νικολάου, Ροχάνο (60’ Ζαχαράκης).
Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Γκάιδας): Καπούταγλης, Κορλός (88’ Χατζηκυριαζής), Σταματούλας (75’ Βόικος), Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Σουλάι, Αντωνίου, Φερεντίνος (55’ Σπαχιού), Γκέτσι, Κιοσέογλου (46’ Λεσάι), Λαθούρης.




































