Σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε ο Φοίβος Κρεμαστής στη Λέρο κόντρα στην τοπική ομάδα, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Γιώργου Σάββενα ήταν σοβαρή και πήρε το «τρίποντο στο γήπεδο του Λακκίου, έχοντας καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι Ροδίτες σκόραραν με τους Μόσχο στο 23’ και Κιοσέογλου στο 61’, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη, ενώ η Α.Ε.Λ. θα αναζητήσει σε άλλα ματς τους βαθμούς για την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.
Α.Ε. ΛΕΡΟΥ (Διαμαντής Τσάτσος): Γιάνναρος, Δράκος Α (70΄ Καμπόσος), Πάνος, Καρπαθιός (85΄ Δράκος Μ), Μπάκας, Τσάτσος (85΄ Λαμπαδίτης), Γκούβας, Μελισσουργός, Κραβαριώτης (70΄ Χατζηκωνσταντίνου), Παπαματθαίου (75΄ Φουντούκακης), Καράγκιολης
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Γιώργος Σάββενας): Κεφάλας, Ορφανίδης Ν, Καραγεωργίου, Κρητικός, Φελεσάκης, Μικκιού, Ταφάνι, Μπαϊρακτάρης (79΄ Πιπέρης), Κιοσέογλου, Μόσχος (26΄ λ.τ Δαφερέρας - 63΄ Μουζιούρας), Πεταυράκης (79΄ Μανίκαρος)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΙΒΟΥ: ''Το διοικητικό συμβούλιο και οι αθλητές του Φοίβου Κρεμαστής αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το φίλο σωματείο της Α.Ε. Λέρου για την υποδειγματική φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας''.





































