Zωντανός ο Ευαγόρας, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του!
“Ζωντανός» στη διεκδίκηση της ανόδου παρέμεινε ο Ευαγόρας, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Κλεόβουλο Λίνδου, ωστόσο εξακολουθεί να μην κρατάει την τύχη της… πρωτιάς στα χέρια του. Για να κόψει πρώτος το νήμα ο Ευαγόρας και να ανέβει στην Α’ Κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει στη Σύμη την τοπική ομάδα και παράλληλα ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Διμυλιάς να μην κερδίσει στα Λάερμα τον βαθμολογικά αδιάφορο Ηρακλή Λάρδου. Σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερεί ο Ευαγόρας, με την ομάδας της Διμυλιάς πάντως να έχει τον πρώτο λόγο. Τα γκολ για τον Ευαγόρα πέτυχαν στο 17’ ο Κιλασίν και στο 57’ με πέναλτι ο Χασάι.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ (Φιλήμων Μιχαλάκης): Χαϊδαλής, Μάκρας (81’ Βελαέτης), Κιουπάκης (68’ Αναγνώστου), Κριπιντίρης, Κουσουρής, Ταντίκης, Κιλασίν (81’ Μήκας), Μπάσαρη, Χασάι (90’ Γιαλλιζής), Κατσαράς, Αλιάι (81’ Καλλιοντζής).
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ (Μανώλης Κοντός): Διακογεωργίου, Παπασταματίου, Χαλκιόπουλος, Κούρος, Κοντός, Καραμάνος Μ., Κορνάρος, Καραμάνος Β., Μιχαήλ (71’ Καρασάλι), Σιμονάι, Παρισίδης (53’ Μπραχούσι)





































