Αποκλείστηκε η Α.Ε.Ρ.Α.!
Την ήττα- αποκλεισμό γνώρισε η Α.Ε.Ρ.Α. από τον Γιούχτα με 3-0, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Οι Αφαντενοί δεν ήταν ανταγωνιστικοί, ηττήθηκαν δίκαια και αποχαιρέτισαν το θεσμό. Στο «Μαρκομιχελάκειο», ο Γιούχτας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» του κυπέλλου ερασιτεχνών. Τα γκολ για τους Κρητικούς πέτυχαν ο Μούλας στο 22’, ο Μαραθωνίτης στο 51’ και ο Πιστικός (πέρασε ως αλλαγή) στο ματς στο 91’.
*Η Α.Ε.Ρ.Α. δεν θα επιστρέψει στη Ρόδο, αλλά θα μεταβεί στην Αθήνα, αφού το Σάββατο (14:00) θα παίξει στην Κάρυστο, στο ματς της 10ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Δεσποτόπουλος Χρ., Δεσποτόπουλος Ν., Νταμπίζας, Μούλας, Αντέο, Παπάζογλου (65’ Μάνος), Ντούνιας (65’ Αντο), Γελαδάρης, Μαραθωνίτης, Κατσούρρι, Μπρόντι (65’ Δασκαλάκης).
Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Γκάιδας): Παπαγιάννης, Μπέτσκα, Σίνης, Γλένης, Πατσίλης, Κεσίδης, Ζόγκας, Δερμιτζάκης (54' Τζαφέρι), Λαθούρης (46' Μαχαίρας), Λέντζας Γ. (55' Μανιάς), Λέντζας Τ.





































