
Στην παράταση ο Διαγόρας, βλέπει πιο καθαρά το F4!
Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ των νεανίδων έκανε ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος κέρδισε στην παράταση τον Κολοσσό με 55-45 (κ.α. 42-42). Το παιχνίδι στο «Βενετόκλειο» είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με τον Διαγόρα να παίρνει την πολύτιμη νίκη απέναντι στην εκπληκτική… Ελπίδα Μαλλιάκα, που πέτυχε 30 από τους 45 πόντους του Κολοσσού. Ο Διαγόρας είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ στο α’ ημίχρονο (12-20), με τον Κολοσσό να είναι καλύτερος στη συνέχεια και να οδηγεί το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ο «γηραιός» έκανε επιμέρους σκορ 3-13 και με κορυφαίες τις Μαίρη, Κρητικού και Διακογεωργίου (πέτυχαν 43 από τους 55 πόντους του Διαγόρα) πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, υποχρεώνοντας τον Κολοσσό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 4-11, 12-20(ημ.), 24-26, 42-42(κ.α.), 45-55
Διαιτητές: Διαμαντής- Κοντάκος
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Χαβιαράς): Παπουρδάνου 2, Πολυχρόνη Ρ., Στεβάνοβιτς 5(1), Πολίτη Κ. 4, Μαλλιάκα 30(4), Αγγελή 2, Βαρβάρη, Πεταυράκη 2, Μπλατζούκα.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μπουχούνας): Χαρικιοπούλου, Κορινιώτη, Κρητικού 14(1), Μπιζντάνη 7, Διακογεωργίου 11, Ακτύπη 5, Μαίρη 18(1).





































