
Πέντε παίκτες της Γκέντσε τραυματίστηκαν από πτώση ασανσέρ, η FIBA αγνόησε το αίτημα για αναβολή!
Απίστευτο κι όμως αληθινό... Πριν από την αναμέτρηση της Ερόκσπορ με την Γκέντσε για το FIBA Europe Cup (στον ίδιο όμιλο που συμμετέχει και ο Κολοσσός), πέντε παίκτες της δεύτερης τραυματίστηκαν μετά από πτώση ασανσέρ – σε ύψος τριών ορόφων – στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα από την Αζερμπαϊτζάν! Η Ερόκσπορ νίκησε με… περίπατο (92-63), ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γκέντσε, Μάρτιν Κνέζεβιτς αποκάλυψε το συμβάν και την άρνηση της FIBA να αναβάλει την αναμέτρηση, ενώ μίλησε απαξιωτικά για την Ερόκσπορ και το ξενοδοχείο που έκλεισαν για να μείνουν οι Αζέροι.
“Δεν με εξέπληξε το τελικό σκορ εναντίον της Εροκσπόρ απόψε, αν σκεφτεί κανείς ότι πέντε παίκτες μας τραυματίστηκαν σε μια κατάρρευση ασανσέρ στο ξενοδοχείο της ομάδας χθες το βράδυ – το ίδιο φθηνό ξενοδοχείο που μας έκλεισε η Εροκσπόρ. Οι παίκτες μου έπεσαν από ύψος τριών ορόφων και στάθηκαν τυχεροί που δεν υπέστησαν τραυματισμούς που θα τους άλλαζαν τη ζωή. Α, και ευχαριστούμε τη FIBA που αγνόησε το αίτημά μας να αναβληθεί αυτό το παιχνίδι, δεδομένου ότι είχαμε πολλές απουσίες παικτών”, έγραψε ο Κνέζεβιτς.
Για την ιστορία, η Γκέντσε χρησιμοποίησε οκτώ παίκτες με τουλάχιστον 13 λεπτά στο παρκέ, δύο έπαιξαν για 2:09 και 6:52, αντίστοιχα, ενώ άλλοι δύο παίκτες δεν αγωνίστηκαν καθόλου.







































