
Μεταμεσονύχτια νίκη του Διαγόρα!
Αν και έκαναν τα εύκολα… δύσκολα στο τέλος, οι έφηβοι του Διαγόρα κέρδισαν χθες με 79-72 το Ροδίων Άθλησις, σε παιχνίδι το οποίο αρχικά είχε οριστεί στις 21:30, ξεκίνησε μετά τις 22:00 και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος για τρία δεκάλεπτα και μάλιστα είχε προηγηθεί ακόμη και με +20, ωστόσο στην τελευταία περίοδο, το Ροδίων Άθλησις δεν τα παράτησε και άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά, χωρίς όμως να κάνει την ανατροπή. Οι Τσαγκάρης, Δρακόπουλος και Περσελής πέτυχαν μαζί 59 από τους 79 πόντους, ενώ από τους ηττημένους πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ατσικνούδας, Παπαδόπουλος, Μπράτιτσης και Κολίτσας.
*Ο αγώνας καθυστέρησε μισή ώρα και ξεκίνησε μετά τις 22:00, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα. Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας, καθώς η ομάδα Α’ καθυστέρησε να φέρει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και κατ επέκταση να ετοιμαστεί το φύλλο αγώνα''.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 24-15, 47-31(ημ.), 68-50, 79-72
Διαιτητές: Διαμαντής- Βράκα
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσέρκης): Σερέτης, Παπαλεξάνδρου 3(1), Τσαγκάρης 21(1), Τσιγάρος 7, Μπάρκας 5, Περσελής 18(2), Γιαννουλάκος 2, Δρακόπουλος 20(1), Γκούνας 1, Ζάγορας, Κουφού 2, Βορεινάκης.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Χατζηφούντας): Λαχανιάτης 7(1), Χατζήπαπας 4(1), Κολίτσας 10, Παπαθεοδωράκης 3(1), Χατζηδάκης Ε., Παπαδόπουλος 12(2), Μπράτιτσης 12, Χατζηδάκης Ι., Ατσικνούδας 14(1), Λίτσιος 8(1), Περίδης 2.







































