www.12sports.gr

www.12sports.gr: Ποδόσφαιρο
''Patmos Cup 2023''
11:43 | Πεμ 2 Φεβ, 2023
Εκτύπωση θέματος 1728 αναγνώσεις

''Patmos Cup 2023''

O Α.Σ. Ξάνθος Πάτμου διοργανώνει το 1ο PATMOS CUP 5X5 στην Πάτμο. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την προκήρυξη, που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές. Αναλυτικά, η πρκήρυξη του τουρνουά:
1. Έναρξη πρωταθλήματος Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023
2. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη & Παρασκευή απογευματινές – Βραδινές ώρες στο γήπεδο 5Χ5 της Σκάλας
3. Κάθε ομάδα αποτελείται από 5 έως 7 ποδοσφαιριστές (5 βασικοί εκ των οποίων ο ένας είναι ο τερματοφύλακας +2 αναπληρωματικοί). Ηλικίες συμμετοχής άνω των 14 ετών. Υποχρεωτικά ένας από τους 7 να είναι ηλικίας από 17 χρονών και μικρότερος.
4. Επιτρέπεται η συμμετοχή εν ενεργεία ποδοσφαιριστών .
5. Όλες οι Ομάδες οφείλουν πριν την έναρξη των αγώνων και κατά το διάστημα από 02 Φεβρουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου να ενημερωθούν , να αποδεχτούν τους κανονισμούς και να δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα «Τα ψιλικά του Παντελή» και στο Λογιστικό Γραφείο « Μαστροπέτρος Γιώργος».

Κόστος συμμετοχής 100 ευρώ ανά ομάδα και δίνονται μαζί με την δήλωση συμμετοχής . Τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου για την συμμετοχή των παιδιών σε τουρνουά εκτός Πάτμου .
6 . Η κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και θα ενημερωθούν όλες οι ομάδες . Η διάρκεια του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί μετά την κατάρτιση του προγράμματος και θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές. Για να αναβληθεί αγώνας πρέπει να υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα .Στην περίπτωση αυτή ο αγώνας διεξάγεται την ημέρα και ώρα που θα οριστεί από τη οργανωτική επιτροπή . Αλλαγή ώρας ή ημέρας προκαθορισμένου αγώνα δεν θα γίνεται παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και πάντα μετά από ενημέρωση και έγκριση της διοργανώτριας.
7. Η ομάδα που δεν έχει ενημερώσει έγκαιρα για τη μη προσέλευση της στον αγώνα, χάνει τον αγώνα με 2-0 τέρματα.
8. Οι ώρες έναρξης και λήξης των αγώνων θα τηρούνται αυστηρά, γι αυτό η προσέλευση των ομάδων ορίζεται 15’ πριν την έναρξη του αγώνα.
9.Ομάδα που δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργιά του πρωταθλήματος θα αποβάλλεται.
10. Οι ομάδες δηλώνουν ένα μέλος τους ως αρχηγό που θα έχει άμεση επαφή με τη διεύθυνση για κάθε θέμα που προκύπτει.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι κανονισμοί είναι ίδιοι με του ΚΑΠ με τις εξής εξαιρέσεις:
1. Διάρκεια αγώνα 50 λεπτά. Ημίχρονο 25 λεπτά. Ανάπαυλα 5.
2. Επίσημος χρονομέτρης των αγώνων είναι ο διαιτητής.
4. Τα φάουλ, κόρνερ, ελεύθερα χτυπήματα γενικά, είναι όλα έμμεσα (διπλά) και όχι άμεσα εκτός από το πέναλτι.
5. Δεν ισχύει το οφ-Σαιντ.
6. Τα πλάγια άουτ (αραουτ) εκτελούνται με τα πόδια και όχι με τα χέρια
7. Υπάρχει μια περιοχή του τέρματος και ο γκολκίπερ μπορεί να δρα μέσα σε αυτή με τα πόδια ,τα χέρια, το κεφάλι, το σώμα και έξω από αυτήν σαν κανονικός παίκτης. Ο τερματοφύλακας και μόνο επαναφέρει την μπάλα όταν αυτή έχει βγει άουτ με χέρια η πόδια . Στην περίπτωση που την στήσει κάτω και αντίπαλος χωρίς επαφή βάλει γκολ το γκολ μετράει.
8. Οι αλλαγές είναι απεριόριστες, μόνο που η μπάλα πρέπει να είναι εκτός παιδιάς, η να έχει διακοπεί ο αγώνας. Ο παίκτης που αντικαθίσταται μπορεί να ξανασυμμετάσχει στον αγώνα.
9. Ποδοσφαιριστής που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα αποβάλλεται μετά από 5΄γινεται αντικατάσταση. Οι κίτρινες κάρτες υπολογίζονται ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι. (Δυο κίτρινες =μια κόκκινη)
10.Σε κάθε αγώνα δικαιούνται να κάθονται στον πάγκο μόνο οι αναπληρωματικοί και ένας παράγοντας, με ευπρεπή παρουσία και συμπεριφορά.
11.Οι παίκτες υποχρεούται να δηλώνονται από την αρχή στην αίτηση συμμετοχής και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στα μέλη κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος
12.Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα για τυχόν παραβίαση των συμφωνηθέντων όρων να προβεί σε οποιοδήποτε νόμιμο μέσο για τη διασφάλιση και εύρυθμη λειτουργιά του τουρνουά.

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
1.Ο παίκτης κλοτσά η προσπαθεί να κλοτσήσει έναν αντίπαλο.
2.Βάζει τρικλοποδιά σε έναν αντίπαλο, δηλαδή ανατρέπει η προσπαθεί να τον ανατρέψει χρησιμοποιώντας τα πόδια του η σκύβοντας μπροστά η πίσω του.
3.Μαρκάρει αντίπαλο με βίαιο η επικίνδυνο τρόπο.
4.Μαρκάρει αντίπαλο από πίσω.
5.Χτυπά η προσπαθεί να χτυπήσει έναν αντίπαλο
6.Κρατά έναν αντίπαλο.
7.Σπρώχνει έναν αντίπαλο.
8.Εφορμα σε έναν αντίπαλο με τον ώμο.
9.Γλιστρά (τακλιν) προσπαθώντας να παίξει την μπάλα είτε αγγίζοντας τον αντίπαλο είτε όχι.
10.Πιάνει την μπάλα όπως π.χ. μεταφέρει, χτυπά η προωθεί την μπάλα με τα χέρια η με το βραχίονα (δεν ισχύει για τον τερματοφύλακα που βρίσκεται στην περιοχή του).
11.Αγωνίζεται με τρόπο που χαρακτηρίζεται από τον διαιτητή επικίνδυνος πχ προσπαθεί να κλωτσήσει την μπάλα ενώ την κρατά ο τερματοφύλακας.
12.Ενώ δεν παίζει η μπάλα, εμποδίζει τον αντίπαλο σκόπιμα ,π.χ τρέχοντας ανάμεσα στον αντίπαλο και τη μπάλα η τοποθετείται έτσι ώστε να δημιουργεί εμπόδιο σε αντίπαλο.
Όταν ένας παίκτης υποπέσει σε μια από τις παραπάνω παραβάσεις εκτός περιοχής τιμωρείται με φαουλ από το σημείο που έγινε η παράβαση. Εντός περιοχής καταλογίζεται πέναλτι.
Ένας παίκτης παρατηρείται με κίτρινη κάρτα όταν
1.Υποπίπτει σε σοβαρά φάουλ.
2.Έχει ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους αντίπαλους του.
3.Έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή.
4.Κάνει τακλιν είτε αγγίζει τον αντίπαλο είτε όχι.
5.Το τακλιν του τερματοφύλακα θεωρείται παράβαση όταν είναι εκτός περιοχής.
Ένας παίκτης αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα όταν
1.Κάνει υπερβολικά βίαιο μαρκάρισμα.
2.Χρησιμοποιεί χυδαίες η υβριστικές εκφράσεις
3.Σε περίπτωση που παίκτης αποβληθεί για δεύτερη φορά με απευθείας κόκκινη αποβάλλεται από το πρωτάθλημα . (για βίαιο παίξιμο η υβριστική συμπεριφορά)

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
Οι ομάδες πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση (σορτς, φανέλες, κάλτσες) αλλιώς η διοργανώτρια αρχή θα τους δίνει διακριτικά φανελάκια πριν τον αγώνα. Τα παπούτσια τους πρέπει να είναι δερμάτινα με ραβδώσεις η με σχάρα μικρές τάπες. Απαγορεύονται οι τάπες αρχηγός που φέρει περιβραχιόνιο, είναι ο μονός αρμόδιος για τα πάσης φύσεως θέματα με τη οργανωτική επιτροπή.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν προπονητές του συλλόγου ή γνώστες ποδοσφαίρου ή καθηγητές φυσικής αγωγής ή παλαίμαχοι παίκτες και έχουν υποχρέωση όλοι να σεβαστούν τις αποφάσεις τους και να μην διαμαρτύρονται

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Ενστάσεις, παρατηρήσεις κ.τ.λ. θα γίνονται στο τέλος του αγώνα παρουσία διαιτητού και αρχηγών στην οργανωτική επιτροπή .
Σε περίπτωση που ομάδα δημιουργήσει επεισόδια μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα ο αγώνας διακόπτεται και η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα .
Η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον αρχηγό της ομάδας να αντικαταστήσει παίκτη μέσα στον αγώνα λογά έντασης η να τον βάλει στον πάγκο η ακόμα και να τον αποβάλλει.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Φινάλε με νίκη για την Α.Ε. Κατταβιάς!

Φινάλε με νίκη για την Α.Ε. Κατταβιάς!

Πριν από 19 λεπτά 14:02 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Ιδανικά έκλεισε τη φετινή σεζόν η Α.Ε. Κατταβιάς, η οποία κέρδισε με 2-1 την Α.Ε. Λέρου, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στην Α' Κατηγορία. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη...

 124 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  ''Την πάτησα, δεν τα είχα δει όλα

''Την πάτησα, δεν τα είχα δει όλα

Πριν από 29 λεπτά 13:51 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Με ''ποστάρισμα'' του στο facebook, ο Σταμάτης Μαργέλλος του Απόλλωνα Απολλώνων αναφέρει πράγματα που έγιναν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μασάρων, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο ίδιος. Αναλυτικά: ''Ασχολούμαι...

 160 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Σήμερα η συνέντευξη Τύπου!

Σήμερα η συνέντευξη Τύπου!

Πριν από 4 ώρες 10:30 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Σήμερα στις 11:00, στην αίθουσα Salon des Roses B, στο ξενοδοχειο Rodos Palace θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου, οι εκπρόσωποι των αποστολών Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, Ε.Π.Σ. Λέσβου, Ε.Π.Σ. Σάμου και Ε.Π.Σ....

 368 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Στις Καλυθιές χωρίς άγχος!

Στις Καλυθιές χωρίς άγχος!

Πριν από 4 ώρες 10:30 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών Β’ και τον Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς θα «πέσει» σήμερα η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Γ’ Κατηγορία. Η αναμέτρηση δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον...

 81 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Τυχερός στην ατυχία του ο Ντύρος!

Τυχερός στην ατυχία του ο Ντύρος!

Πριν από 6 ώρες 08:49 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Ο γενικός αρχηγός του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας Μανώλης Ντύρος είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο του και από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα. Η ομάδα ανέφερε τα εξής: ''Χθες όπως αντιληφθήκατει ήταν...

 407 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική
  Νέο βήμα παραμονής για το Πυλί!

Νέο βήμα παραμονής για το Πυλί!

Πριν από 15 ώρες 23:35 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Ο Α.Ο Πυλίου επικράτησε με 2-1 του Α.Ο Διαβολιτσίου για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, έφτασε τους 32 βαθμούς, ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και έκανε ένα ακόμη...

 604 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Super League 2
  Το ''πανόραμα'' της Super League 2!

Το ''πανόραμα'' της Super League 2!

Πριν από 15 ώρες 23:05 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Η νίκη του Απόλλωνα Πόντου στη Ρόδου ξεχώρισε στα σημερινά αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής στον όμιλο βορρά της Super League 2. Ο Πανσερραϊκός επικράτησε στην Ηγουμενίτσα του Θεσπρωτού με 2-0,...

 947 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική
  ''Σίφουνας'' στον Πύργο ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

''Σίφουνας'' στον Πύργο ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Πριν από 18 ώρες 20:22 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

«Σίφουνας» στον Πύργο, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος συνέτριψε με 4-0(!) τον Πανηλειακό και έκανε ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη Γ’ Εθνική, αφού απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη...

 540 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Ο Π.Α.Ο.Κ. Κω στην Α' Κατηγορία!

Ο Π.Α.Ο.Κ. Κω στην Α' Κατηγορία!

Πριν από 18 ώρες 19:54 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Ιστορικές στιγμές ζει ο Π.Α.Ο.Κ. Κω… Η κωακή ομάδα κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι ανόδου το Νικαγόρα Κεφάλου με 1-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού...

 1182 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Πρώτος ο Ηρακλής, στα πλέι-άουτ ο Κλεόβουλος!

Πρώτος ο Ηρακλής, στα πλέι-άουτ ο Κλεόβουλος!

Πριν από 19 ώρες 19:30 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Ο Απόλλων Καλυθιών και ο Άρης Αρχαγγέλου ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι στα σημερινά ματς της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Οι Μαριτσενοί κέρδισαν με 3-0...

 386 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Super League 2
  Ήττα- σοκ για τον Διαγόρα!

Ήττα- σοκ για τον Διαγόρα!

Πριν από 21 ώρες 16:56 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα του Διαγόρα από τον Απόλλωνα Πόντου με… 0-1 στο δημοτικό στάδιο. Μετά τις δύο μεγάλες νίκες με τη Βέροια και τη Λάρισα, ο «γηραιός» γνώρισε...

 668 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική
  Για το 3 στα 3 οι ομάδες μας στη Γ' Εθνική!

Για το 3 στα 3 οι ομάδες μας στη Γ' Εθνική!

Πριν από 1 ημέρα 11:07 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Σημαντικά παιχνίδια δίνουν και σήμερα οι τρεις εκπρόσωποί μας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής… Η Ρόδος υποδέχεται στις 16:00, στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, τον Αίαντα Γαστούνης και θέλει τη νίκη...

 315 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Στην Κω κρίνεται η άνοδος!

Στην Κω κρίνεται η άνοδος!

Πριν από 1 ημέρα 10:50 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας… Η Ε.Π.Σ.Δ. όρισε τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους Ρόδου και το ντέρμπι ανόδου στον όμιλο νήσων (13η...

 700 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό
  Άνετα η Δόξα Ψίνθου, ισοπαλία στο Ε.Α.Κ.!

Άνετα η Δόξα Ψίνθου, ισοπαλία στο Ε.Α.Κ.!

Πριν από 2 ημέρες 21:50 | Σαβ 25 Μαρ, 2023

Χωρίς να δυσκολευτεί η Δόξα Ψίνθου κέρδισε με 5-0 τη Δήμητρα Δαματριάς, η οποία με παίκτη λιγότερο από το 5ο λεπτό όταν και αποβλήθηκε ο Φιακέτι. Οι «βυσσινί» δεν δυσκολεύτηκαν...

 615 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Κόντρα στις Κυκλάδες οι μικτές μας!

  Κόντρα στις Κυκλάδες οι μικτές μας!
Πριν από 4 ώρες
10:48 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα στη Ρόδο το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων. Οι μικτές της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου θα παίξουν σήμερα (14:45 και 17:30) στο Ε.Α.Κ. Ρόδου,...

 212 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Για το γόητρο στη Λέρο!

  Για το γόητρο στη Λέρο!
Πριν από 4 ώρες
10:35 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε. Λέρου και την Α.Ε. Κατταβιάς θα «πέσει» σήμερα η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον...

 100 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Άνετα ο Κλεάνθης, ''γκέλα'' για Άγιο Γεώργιο!

  Άνετα ο Κλεάνθης, ''γκέλα'' για Άγιο Γεώργιο!
Πριν από 15 ώρες
23:30 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας έκανε ο Κλεάνθης Παραδεισίου, ο οποίος συνέτριψε στις Φάνες με 6-1 τον Ακουσίλαο Φανών και… προσεχώς...

 171 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική

Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής

  Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής
Πριν από 16 ώρες
22:37 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Όλα τα φαβορί κέρδισαν στα σημερινά παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Ρόδος (4-0 τον Αίαντα Γαστούνης), ο Πανιώνιος (5-0 τον Πανγυθεατικό) και ο Αιολικός...

 247 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Γ΄ Εθνική

Ακόμη ένα βήμα για τη Super League 2!

  Ακόμη ένα βήμα για τη Super League 2!
Πριν από 17 ώρες
21:11 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Με χατ-τρικ του «συνήθη υπόπτου» Γιώργου Μπαρμπαρούση, η Ρόδος κέρδισε με 4-0 τον Αίαντα Γαστούνης και παραμένει στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» ήταν επιβλητικοί και...

 430 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Θρίαμβος του Ταξιάρχη Καλάθου στο ντέρμπι!

  Θρίαμβος του Ταξιάρχη Καλάθου στο ντέρμπι!
Πριν από 19 ώρες
19:46 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Ο Ταξιάρχης Καλάθου ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι ανόδου με την Ασπίδα Σαλάκου. Στο ντεμπούτο του Πέτρου Ρουτζιέρη, η ομάδα της Καλάθου κέρδισε με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής και...

 289 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Super League 2

Να ''τριτώσει'' το... καλό ο Διαγόρας!

  Να ''τριτώσει'' το... καλό ο Διαγόρας!
Πριν από 1 ημέρα
11:19 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Να… τριτώσει το καλό θέλει σήμερα ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος θα φιλοξενήσει στις 14:45, στο δημοτικό στάδιο τον Απόλλωνα Πόντου, στην πρεμιέρα του β’ γύρου για τον όμιλο βορρά...

 872 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Στον Αρχάγγελο για την παραμονή!

  Στον Αρχάγγελο για την παραμονή!
Πριν από 1 ημέρα
11:01 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Σήμερα θα κριθεί ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Καλυμνιακό, την Α.Ε. Κως και τον Ηρακλή Λάρδου στα πλέι-άουτ της Α’ Κατηγορίας. Το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και τον...

 114 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Στη Μαλώνα ''πέφτουν'' οι προβολείς!

  Στη Μαλώνα ''πέφτουν'' οι προβολείς!
Πριν από 1 ημέρα
10:03 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ταξιάρχη Καλάθου και την Ασπίδα Σαλάκου (Κυριακή 17:00) ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στη Γ’ Κατηγορία. Το ντέρμπι, στο γήπεδο της Μαλώνας...

 109 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ιδανικό ξεκίνημα για τις μικτές μας!

  Ιδανικό ξεκίνημα για τις μικτές μας!
Πριν από 2 ημέρες
22:33 | Σαβ 25 Μαρ, 2023

Ιδανικό ξεκίνημα έκαναν οι μικτές μας ομάδες… Η μικτή U14 κέρδισε με 2-0 τη Λέσβο, ενώ η μικτή U16 με 6-1, στα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν στο Ε.Α.Κ. Ρόδου. Οι...

 274 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Κάλεσμα του ΠΑΟΚ Κω για το ντέρμπι!

  Κάλεσμα του ΠΑΟΚ Κω για το ντέρμπι!
Πριν από 2 ημέρες
09:10 | Σαβ 25 Μαρ, 2023

Κάλεσμα στον κόσμο απευθύνει με ανακοίνωση της η ομάδα του ΠΑΟΚ Κω για το ματς της Κυριακής κόντρα στο Νικαγόρα. Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε, να προσκαλέσουμε όλο το...

 633 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Κύπελλο

Διήμερο γεμάτο με... κύπελλο!

  Διήμερο γεμάτο με... κύπελλο!
Πριν από 2 ημέρες
08:51 | Σαβ 25 Μαρ, 2023

Διήμερο ''γεμάτο'' με... κύπελλο στις 29 και 30 Μαρτίου… Κι αυτό γιατί ορίστηκαν από την Ε.Π.Σ.Δ. πέντε αναμετρήσεις για την 4η και την 5η φάση του θεσμού. Την προσεχή Τετάρτη,...

 158 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

''Αντίο'' με ήττα για την L.F.C. Ιάλυσος!

  ''Αντίο'' με ήττα για την L.F.C. Ιάλυσος!
Πριν από 3 ημέρες
23:56 | Παρ 24 Μαρ, 2023

Αντίο με ήττα είπε στην Α’ Εθνική, η L.F.C. Ιάλυσος η οποία ηττήθηκε με 5-0 σήμερα στο Μοσχάτο από τον τοπικό Οδυσσέας, στο εξ αναβολής παιχνίδι με το οποίο «έπεσε»...

 840 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Οι διαιτητές της Β' Κατηγορίας

  Οι διαιτητές της Β' Κατηγορίας
Πριν από 3 ημέρες
16:32 | Παρ 24 Μαρ, 2023

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας… Η Ε.Π.Σ.Δ. όρισε τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους Ρόδου και το ντέρμπι ανόδου στον όμιλο νήσων (13η...

 205 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Ο Ατσικνούδας στο ντέρμπι!

  Ο Ατσικνούδας στο ντέρμπι!
Πριν από 3 ημέρες
14:06 | Παρ 24 Μαρ, 2023

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ταξιάρχη Καλάθου και την Ασπίδα Σαλάκου (Κυριακή 17:00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Γ’ Κατηγορίας. Το ντέρμπι, στο γήπεδο της Μαλώνας θα διευθύνει ο Δημήτρης...

 932 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Ποδόσφαιρο | Τοπικό

Οι αποφάσεις της πειθαρχικής

  Οι αποφάσεις της πειθαρχικής
Πριν από 3 ημέρες
12:47 | Παρ 24 Μαρ, 2023

Τις αποφάσεις της με βάση τα φύλλα αγώνα της περασμένης εβδομάδας πήρε η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Δ. Με ποινή επτά αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Φωτεινής του Πολυβώτη Νισύρυ για απόπειρα βιαιοπραγίας...

 224 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Άλλα σπορ |

Στη Ρόδο το Περιφερειακό πρωτάθλημα μπριτζ!

  Στη Ρόδο το Περιφερειακό πρωτάθλημα μπριτζ!
13:09 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Το όμορφο νησί της Ρόδου ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Ανατολικής Ελλάδας. Η γιορτή αυτή του Μπριτζ θα...

 40 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Πολύ καλή παρουσία του Σπύρου!

  Πολύ καλή παρουσία του Σπύρου!
10:09 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Παναγιώτη Σπύρου του Ανταγόρα στο Β’ γκρουπ της κατηγορίας των 55κ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης...

 105 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στην Πολωνία ο Χατζηεμμανουήλ!

  Στην Πολωνία ο Χατζηεμμανουήλ!
10:01 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων ξεκίνησε χθες στο Τορούν της Πολωνίας και ολοκληρώνεται την 1η Απριλίου... Ντεμπούτο με τους βετεράνους...

 44 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στο Brevet Θεσσαλίας η Κως!

  Στο Brevet Θεσσαλίας η Κως!
09:05 | Δευ 27 Μαρ, 2023

Ολοκληρώθηκε άλλη μια δοκιμασία υπεραπόστασης για Κώους ποδηλάτες. Αυτή τη φορά το BREVET των 5 νομών της Θεσσαλίας και της...

 71 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Τρία μετάλλια για τη Ριζοπούλου!

  Τρία μετάλλια για τη Ριζοπούλου!
11:34 | Κυρ 26 Μαρ, 2023

Με τρία μετάλλια επέστρεψε από τους Βαλκανικούς Αγώνες Διαχρονικών Αθλητών και αθλητριών που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη (18-19/03), η αθλήτρια του Δ.Ε.Α.Σ....

 197 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Ο Φιλίνος Κω στο αθλητικό μητρώο!

  Ο Φιλίνος Κω στο αθλητικό μητρώο!
09:36 | Σαβ 25 Μαρ, 2023

Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος στο τμήμα της ποδηλασίας έγινε το 132ο σωματείο της Δωδεκανήσου, που προστέθηκε στο αθλητικό μητρώο...

 465 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα
Άλλα σπορ |

Στις 29-30/04 οι διασυλλογικοί αγώνες U18!

  Στις 29-30/04 οι διασυλλογικοί αγώνες U18!
16:46 | Παρ 24 Μαρ, 2023

Ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε ότι οι διασυλλογικοί αγώνες Κ18 θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου. Βέβαια όπως επισημαίνει,...

 158 αναγνώσεις Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Ειδησεις ομαδων

(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)