Στο ''κόλπο'' για Εξουζίδη
Aρκετά «καυτή» και …παραγωγική για τον Διαγόρα, σε ότι έχει να κάνει με τη σύνθεση του ρόστερ του, ήταν η περασμένη εβδομάδα, όμως το …παζλ, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Το ρόστερ αυτή τη στιγμή αριθμεί 27 ποδοσφαιριστές, μαζί με τους νεαρούς που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του 12soccer.gr, οι «κυανέρυθροι» αναζητούν τρεις ακόμα επιλογές, μία για το αριστερό άκρο της άμυνας, μία για τη θέση του αμυντικού μέσου και μία για το κέντρο της άμυνας, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και τέταρτος τερματοφύλακας, ίσως από το εξωτερικό.
Ο στόχος για την άμυνα πάντως, φαίνεται πως έχει εντοπιστεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» έχουν προσεγγίσει ήδη τον 29χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του Πιερικού, Σάββα Εξουζίδη (φωτο:δεξιά). Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί σε Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Πανιώνιο, Βααλβάικ και Ηρακλή, ενώ στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετράει 129 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ολλανδία.
Η περίπτωσή του ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι για τον Διαγόρα, καθώς στον χορό της διεκδίκησής του έχουν μπει αρκετές ομάδες, ενώ και το κασέ του, είναι ιδιαίτερα «αλμυρό», την στιγμή που ο γηραιός έχει ήδη ξεπεράσει το αρχικό του μπάτζετ.
Η υπέρβαση ωστόσο δεν αποκλείεται, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος θεωρεί επιτακτική ανάγκη την απόκτηση ενός ακόμη δυναμικού μπακ. Όσον αφορά στις προθέσεις του παίκτη, κοιτάει προς …Γερμανία για την ώρα, όμως ο Διαγόρας του Σούλη Παπαδόπουλου, τον δελεάζει.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο 26χρονος Νίκος Πλάτανος αρέσει και εξετάζεται.
Εξελίξεις αναμένονται πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Ελατοχώρι αναφορικά με τις 4 θέσεις που ενδιαφέρουν τον γηραιό.
(Δ.Χ)
































