Αν και τα βρήκε σκούρα, ο Κολοσσός κέρδισε στο τέλος τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με 49-44 και έκανε το 8 στα 8 στον όμιλο Ρόδου. Οι «θαλασσί» είχαν περισσότερες λύσεις και στο φινάλε έφυγαν νικητές, διατηρώντας το αήττητο τους. Οι γηπεδούχοι ήταν παθιασμένοι και με κορυφαίο τον Ντογκούς (πέτυχε τους μισούς πόντους της ομάδας τους), ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και λίγο πριν από το τέλος. Οι «θαλασσί» όμως είχαν περισσότερες λύσεις και με τους Ζαχαρία, Χατζηιωάννου και Παλαιό να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων κέρδισαν το παιχνίδι και συνεχίζουν την πορεία τους προς το φάιναλ-φορ.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 5-8, 22-20(ημ.), 39-35, 44-49
Διαιτητές: Μητσού- Τσατταλιού
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρκάκης): Ντογκούς 22(1), Μπαλτζής 2, Λιαμής 2, Παπακώστας, Κίπι 2, Σαλεπτζή 1, Αργυρίου 6(2), Βακιάνης, Πάττας 5, Χατζηκαλημέρης 4.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Βλαχοδήμος): Γανωτάκης 2, Γρύλλης, Γεωργαλλής, Παλαιός 10(2), Παντελίδης 2, Γιακάι 6, Χατζηιωάννου 11, Μαστόρου, Λάγκαλης, Ζαχαρίας 14, Κιούσης 4, Κανάρης.




































