Η πολύ καλή παρουσία των εφήβων του Διαγόρα συνεχίζεται… Η ομάδα του Βασίλη Καλαποδάκη κέρδισε εύκολα την Ελπίδα Πεταλούδων με 62-45, έκανε το 3 στα 3 και παράλληλα ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» από την αρχή έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα και ξέφυγαν στο σκορ, φτάνοντας άνετα στην επικράτηση. Από τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Ράμος με 27 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ο Ποδιώτης Π. μ’ έναν λιγότερο (26).
Τα δεκάλεπτα ήταν: 17-9, 38-24(ημ.), 51-34, 62-45
Διαιτητές: Φάκαρος- Αγγελής
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Καλαποδάκης): Γιαννακάκης 7, Μαλατέστας 2, Ζερβός 7(1), Στεφανάκης 2, Ζάρρας 11(1), Πίτσης 2, Ράμος 27(2), Παληγιάννης 4, Παντέχης, Τσιρακάκης, Νικηταράς.
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (Λιβιεράτος): Ποδιώτης Π. 26(1), Κοκκάρης, Ποδιώτης Ε., Γρηγοράκης, Ράπτης 3(1), Ρέτσας 8(2), Κουλουμπράκης 8.



































