Με πρωταγωνίστρια τη Μάγδα Καραμπατζάκη και έχοντας βοήθειες από τις Μπούζα και Μάτση, ο Πήγασος Κρεμαστής κέρδισε άνετα (67-24) την Ελπίδα Πεταλούδων και διατήρησε τις ελπίδες του για μία θέση στην πρώτη δυάδα. Το παιχνίδι μετά το πρώτο δεκάλεπτο έχασε το ενδιαφέρον του, με την ομάδα του Βαγγέλη Αθανασιάδη να μετατρέπει σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πήγασος χαλάρωσε με αποτέλεσμα η ψαλίδα να μην ανοίξει περισσότερο. Η Καραμπατζάκη πέτυχε τέσσερις πόντους περισσότερους απ’ ότι ολόκληρη η Ελπίδα Πεταλούδων.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 5-12, 7-39(ημ.), 11-55, 24-67
Διαιτητές: Γαλανός- Θεοδοσίου
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (Μπίλιας): Σταματάκη, Τσαρδούλια, Κυριοπούλου 8, Βασιλάκη, Πολίτη 15(2), Λυμπεροπούλου 1, Παυλίδη, Παρούση.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Αθανασιάδης): Σουλούνη 9, Λεμπανίτζε, Σταυρά, Καλιοντζόγλου 4, Μπούζα 12, Καραμπατζάκη 28, Μάτση 10, Παυλίδη 4.




































