Το 2 στα έκαναν οι κορασίδες του Ηρακλή 2000, οι οποίες κέρδισαν με 44-31 την Α.Ε. Δικαίου στο ανοιχτό γήπεδο του Πυλίου. Τα κορίτσια του Δημήτρη Τζομάκα με αιχμή του δόρατος την Φραζή, προηγήθηκαν με 10-6 στο α' δεκάλεπτο, όμως με κορυφαία την Μιρτάι, ο Ηρακλής 2000 ισορρόπησε το παιχνίδι και πέρασε μπροστά με 15-21 στο ημίχρονο. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε στο γ’ δεκάλεπτο (7-17), όπου οι φιλοξενούμενες ξέφυγαν στο σκορ και πήραν τη νίκη, διατηρώντας το αήττητο τους.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 10-6, 15-21(ημ.), 22-38, 31-44
Διαιτητές: Πλατέλλα- Κολυνιάτης
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Δρόσου Ε. 4, Κοντού 5, Χριστοφή 4, Φραζή 16, Τσαμπουνιάρη 2, Παπασεβαστού, Ήλιου, Φλάσκου, Θεοδωρίδου, Θωμαδάκη, Κουκούλα, Δρόσου Μ.
ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Παπούλης): Σκουφεζή 3, Μιρτάι 19, Διψελλά 8, Σαρρή 6, Χατζηνικολάου 8, Καζάντη, Πατμίου, Ζερβού Κρητικού, Γιάννη, Ιερομνήμων.




































