Πήρε φόρα και ποιος τον σταματάει… Με γνώμονα την ανάπτυξη του μπάσκετ και δίνοντας βαρύτητα αποκλειστικά στα τμήματα υποδομής, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοίνωσε μία ακόμη… «βόμβα»! Μετά τον Ανδρέα Πορτελάνο, συμφώνησε μ’ έναν ακόμη… «γίγαντα»! Ο λόγος για τον Κώστα Κουσιάντζα, ο οποίος είναι 18 ετών (γεννηθείς το 1995) και με ύψος 2.07 θα «σκεπάσει» τις ρακέτες στο εφηβικό πρωτάθλημα…. Ο διεθνής αθλητής συμφώνησε σε όλα με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Ρόδο και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Δόσπρα. Έτσι το εφηβικό τμήμα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος είναι πλέον παντοδύναμο, έχοντας στο ρόστερ παίκτες όπως ο Γιώργος Δόσπρας, ο Κώστας Κουσιάντζας, ο Ανδρέας Πορτελάνος, ο Βασίλης Ευσταθιάδης και ο Ηλίας Ασλανίδης, καθώς και όλα τα υπόλοιπα παιδιά από την περσινή ομάδα (Αγγέλου, Αγγελής, Γερμανός Δ., Γερμανός Ε., Κώστας, Ντέτσκας, Ασπρούδης, Παναγιωτόπουλος)
Η επίσημη ανακοίνωση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κουσιάντζα Κωνσταντίνου του Βασιλείου και της Βασιλικής στο εφηβικό του τμήμα από την ομάδα του Μ.Α.Σ. Μαντουλίδης. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής είναι 18 ετών με ύψος 2,07 και αγωνίζεται στη θέση «4» και «5». Ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή στο μπάσκετ από την ομάδα Τιτάνες Παλαμά στην συνεχεία για 3 χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Μ.Α.Σ. Μαντουλίδης με συμμετοχές του στην Εθνική ομάδα Παίδων. Το διοικητικό συμβουλίου του εύχεται καλή επιτυχία και ευχαριστεί τους γονείς του καθώς και την διοίκηση του Μ.Α.Σ. Μαντουλίδης για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.
Τέλος το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ιστορικού συλλόγου μας πρόκειται να πραγματοποιήσει μια ακόμη μεταγραφή ενός ταλαντούχου αθλητή για την πλήρη ενίσχυση του εφηβικού τμήματος του».



































