Με τη Βρεττού να κάνει πράγματα και θαύματα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, η Ακαδημία Καλύμνου κέρδισε με 57-42 τον Έσπερο Κω και έκανε το 2 στα 2, στον όμιλο νήσων του πρωταθλήματος των κορασίδων. Η ομάδα του Ζάχου Καρδούλια ανέβηκε στο ρετιρέ και διατήρησε την αήττητη πορεία, έχοντας σε μεγάλη μέρα την Βρεττού, που πέτυχε 34 από τους 57 πόντους της ομάδας της. Η Ακαδημία Καλύμνου έκανε ένα πολύ καλό α’ δεκάλεπτο (6-16), με τον Έσπερο να δείχνει καλή εικόνα στα δύο επόμενα, όπου ισορρόπησε το παιχνίδι, ενώ οι Καλυμνιές ανέβασαν στροφές στο φινάλε ξέφυγαν στο σκορ και πανηγύρισαν τη νίκη στην Κω. Από τον Έσπερο καλύτερες ήταν οι Χατζηνικολάου Μ. και Οικονόμου.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 6-16, 19-31(ημ.), 33-41, 42-57
Διαιτητής: Κρανιώτη
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ (Χοχλαστός): Χατζηνικολάου, Πουλά, Κασέτα 2, Χατζηνικολάου Μ. 15, Νικόλτση 6, Οικονόμου 13(4), Τράκα 2, Κορζούκ, Καματερού 4.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Καρδούλιας): Τρικοίλη 4, Βρεττού 34(2), Αναπλιώτη 4, Καράμαλη, Ηλιάδη, Πονήρη 5, Χλωρού 2, Καμπούρμαλη 8.




































