Την πρώτη του νίκη στο εφηβικό πρωτάθλημα πέτυχε πολύ εύκολα στην Πάτμο, ο Ηρακλής 2000, ο οποίος κέρδισε με 71-47 τον τοπικό Ξάνθο, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του ομίλου νήσων. Η ομάδα του Αποστόλη Γιασεμή δεν συνάντησε δυσκολίες μέχρι να πάρει τη νίκη στο νησί της «Αποκάλυψης» και από την αρχή του αγώνα κυριάρχησε στο ανοιχτό γήπεδο της Σκάλας. Οι Κώοι προηγήθηκαν με κάτι παραπάνω από νταμπλ-σκορ στο ημίχρονο (20-41) και στη συνέχεια συντήρησαν τη διαφορά, φτάνοντας στην επικράτηση. Ο Ξάνθος ισορρόπησε το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο, αλλά ο Ηρακλής 2000 ήταν εμφανώς καλύτερος, φεύγοντας με το ροζ φύλλο αγώνα. Από τους νικητές πρώτοι σκόρερ ήταν οι Τσατσακλάς, Αγγελής και Αλέξανδράτος, ενώ από τους ηττημένους οι Βιολέντης, Μαστροπέτρος Ι. και Χατζάκης.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 7-20, 20-41(ημ.), 37-57, 47-71
Διαιτητής: Φάκαρος
ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ (Μπαχάς): Καμίτσης, Πουσουλίδης, Χατζάκης 11(2), Μαστροπέτρος Ι. 13(2), Δουκόπουλος 3(1), Μπέτσα, Ήσυχος, Μαστροπέτρος Α., Βιολέντης 20(2).
ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Γιασεμής): Αλεξανδράτος 12, Αγγελής 18, Τριτσάρης Γ. 5, Πιζάνιας 2, Τριτσάρης Α. 4, Νικολένδρης 9, Τσατσακλάς 21.




































