Την πρώτη της νίκη στα πλέι-οφ της Α’ Κατηγορίας πέτυχε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία κέρδισε σχετικά εύκολα το Ροδίων Άθλησις με 60-49, στο παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής. Παρά τις σημαντικές απουσίες της (Τρύπας, Χατζηγιακουμής, Σπανός), η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έλεγξε το ρυθμό και πήρε τη νίκη, με την οποία διατηρεί κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Το Ροδίων Άθλησις, χωρίς τον Γιάννη Κούρο, έμεινε σε χαμηλές πτήσεις και κατά τα φαινόμενα δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάποια νίκη στα πλέι-οφ. Οι Κώοι ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή, πήραν το προβάδισμα στο σκορ και μαζί μία διψήφια διαφορά την οποία συντήρησαν μέχρι το τέλος. Με ομαδική προσπάθεια και αιχμές του δόρατος τους Λάμπρου, Χλαπάνη και Χατζησταμάτη, η Α.Ε. Δικαίου πήρε αυτό που ήθελε στο «Ροδίων Παιδεία». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν τους 30 από τους 49 πόντους τους, έξω από τα 6.75, πετυχαίνοντας συνολικά 10 τρίποντα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 9-20, 20-29(ημ.), 33-43, 49-60
Διαιτητές: Τσατταλιού- Αντωνίου
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Χατζηφούντας): Ξυπολιτάς 3, Ντογκούς 3, Λεριάς 9(3), Συμιακός 8, Κούρος Π. 8(1), Μαρκουλής 12(4), Βασιλάκης, Εκινέ 6(2), Παπαβασιλείου, Κωσταρίδης.
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Δρόσος Ζ. 7(1), Παπούλης 2, Τζουρτζιώτης, Τριτσάρης 9, Χατζησταμάτης 10(1), Παρβαντώνης, Χλαπάνης 11, Δρόσος Π. 6, Λάμπρου 15(2), Κουζούκας.



































